Notícies
12 de novembre del 2014
L’Ajuntament de Torredembarra preveu tornar a posar en marxar l’aparcament de Filadors abans de finalitzar l’any
El consistori ha obert el termini perquè aquelles persones interessades en disposar d’una plaça facin les seves prereserves
L’Ajuntament de Torredembarra està treballant en la reobertura de l’aparcament soterrani de Filadors i es preveu que aquesta es pugui produir abans de finalitzar l’any. En aquests moments, s’està preparant el reglament i el conseqüent estudi econòmic del servei i valorant la possibilitat de destinar les dues plantes existents a pupil·latge o a un sistema mixt de pupil·latge i rotatori. Per aquest motiu, l’alcalde de Torredembarra, Enric Grangel, fa una crida a la població interessada a disposar d’una plaça de l’aparcament en pupil·latge perquè es dirigeixin a l’Ajuntament i presentin una instància mostrant el seu interès, en qualitat de prereserva, especificant si és per a turisme o per a moto.

Tot i que les tarifes encara no han estat definitivament fixades, els preus mensuals seran d’uns 40 euros (IVA inclòs) per als turismes i de 18 euros (IVA inclòs) per a les motos. També es faran descomptes per a les persones que contractin un any sencer.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla