Notícies
Foto: Arxiu
22 d'abril del 2022
El govern d’Altafulla porta al ple la distribució de 139.000 euros del romanent en partides del pressupost
En la proposta destaquen despeses com la dels serveis de socorrisme, administració electrònica i un projecte de promoció comercial
El romanent de tresoreria que va quedar després de tancar els números del 2021 a l’Ajuntament d’Altafulla ja està començant a moure’s i a trobar destinació. Si més no una petita part d’aquest romanent, que va ser de 2,7 milions d’euros. D’aquests, 139.000 euros es destinaran a complementar les partides ja existents en el pressupost del 2022, amb un suplement de crèdit, o bé a crear-ne de noves, amb un crèdit extraordinari.

De les partides que se suplementen, és a dir, que es nodreixen de més recursos, destaca la que es destinarà als serveis de socorrisme de la platja i de la piscina. S’afegeixen 45.000 euros a la partida inicialment prevista, cosa que ha de permetre licitar el servei amb les millors condicions ja que, fins ara, no s’estava fent de manera ajustada, segons ha explicat el regidor d’Hisenda Dani Franquès.

Altres partides destacades que se suplementen o es creen de nou, són, per exemple, la destinada a renovar el software per continuar implantant l’administració electrònica i per millorar la comptabilitat, amb un total de 30.000 euros. Per altra banda, es dota una subvenció per a la recollida de la brossa i es crea un projecte per promocionar el comerç, amb 15.000 euros.

El romanent, però, encara té recorregut més enllà d’aquestes modificacions creditícies ja que servirà també per cobrir algunes inversions importants que estava previst sufragar amb endeutament.

Els expedients de modificació de crèdit hauran de rebre el vistiplau del plenari per poder tirar endavant. El debat sobre aquesta qüestió es farà en la sessió ordinària del mes d’abril que tindrà lloc aquest dilluns a la sala de plens. Com és habitual es podrà seguir en directe a través d’aquesta emissora i del canal Youtube de l’Ajuntament d’Altafulla.
Dani Franquès, regidor d'Hisenda d'Altafulla
Dani Franquès, regidor d'Hisenda d'Altafulla
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla