Notícies
Foto: Arxiu
22 d'abril del 2022
L'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla insta el govern a condicionar la platja immediatament amb un pla de xoc
La demanda es fa a través d'una moció que serà debatuda en el ple d'aquest dilluns
Tots els grups a l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla estan d'acord en la necessitat de fer una actuació imminent a la platja d'Altafulla després dels desperfectes ocasionats pels últims temporals. És per això que han decidit instar el govern local a efectuar-hi accions que permetin recuperar la sorra desapareguda i "impedir la destrucció del passeig de Botigues de Mar". Per fer-ho proposen que s'elabori un pla de xoc que contempli l'aportació de sorra als espais més fràgils i una altra aportació més gran d'acord amb la direcció general de Costes de l'Estat.

En aquest sentit, consideren que cal que el pla de gestió de la platja inclogui la previsió de fer aquestes aportacions de sorra per garantir-ne la presència en els mesos d'estiu. Igualment, consideren que la gestió d'aquest espai natural s'ha d'adequar als interessos turístics de la vila i també tenir en compte l'opinió dels veïns al respecte. Per últim, conviden al consistori a estudiar la implantació de "biòtops i espigons submarins o de superfície" a la costa d'Altafulla.

Tot plegat serà debatut en el ple ordinari d'aquest dilluns, a través d'una moció signada per tots els grups de l'oposició i que sumen majoria: Alternativa Altafulla, Junts, PSC, Ara i el regidor no adscrit Xavier Rofas.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla