Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
22 d'abril del 2022
Sant Jordi a Altafulla: torna la normalitat amb la fira tradicional, activitats familiars i cultura popular
Altafulla Ràdio oferirà un programa especial en directe, per on passaran els protagonistes de la jornada, des de les Teresa Manero
El pati de les escoles Teresa Manero i la plaça de l'1 d'Octubre es convertiran aquest dissabte 23 d'abril en l'epicentre de l'activitat cultural d'Altafulla en la celebració de la Diada de Sant Jordi. Una Diada que recupera la normalitat amb una programació d'actes àmplia, que passa, principalment per la fira de roses i llibres a l'exterior de les Teresa Manero i la plaça del consultori mèdic, on s'ubicaran les entitats i els partits polítics. Així ho ha destacat la regidora de Cultura Gemma Maymó.

Per la fira, s'hi podrà passejar, si el temps ho permet, de 10h a 19h i allà els lectors es podran trobar amb fins a una desena d'autors locals que hi acudiran a signar les seves obres: Toni Capell, Pepi Miró, Imma Vallmitjana, Jordi Palau i Jordi Suñé, pel matí i Víctor Centelles, Sandra Ballester, Albert Pardo, Ángel Ezcurra i el poeta italià Bartolomeo Smaldone, a la tarda.
Alguns d'aquests autors, a més, intervindran en el programa d'Altafulla Ràdio que aquesta emissora emetrà en directe des de les Teresa Manero de 10h a 14h. Un magazín especial que traslladarà a les ones l'ambient de la jornada, com es viu a Altafulla i amb les veus dels protagonistes.

D'altra banda, la regidoria de Cultura ha programat dues activitats per a les famílies durant el cap de setmana de Sant Jordi. Per una banda, el contacontes musical amb 'El pirata i l'illa del tresor', a càrrec de Gerard Mallorquí, el dissabte 23 a les 12 hores a la Fira de Sant Jordi; i diumenge 24, a les 12 hores a la plaça de l'Església, un concert familiar de Sant Jordi amb l'espectacle 'Les princeses barbudes'.

El programa es completa amb un ampli conjunt d'activitats organitzades per les entitats i grups locals com l'exposició col·lectiva del Cercle Artístic o el Cineclub d'aquest divendres. Ja dissabte també es podrà assistir a la presentació del grup de lectura feminista, a les 11.30h, el contacontes, a les 12h i la ballada de bastons a càrrec d'alumnes de 3r de Primària de la Portalada i el Roquissar, a les 13h.

I ja diumenge serà el torn del concert familiar a les 12h i del tret de sortida a la temporada castellera amb l'actuació dels Castellers d'Altafulla, la Vella de Valls i els Xiquets de Cambrils. Serà a la plaça del Pou a partir de les 13h.
Gemma Maymó, regidora de Cultura d'Altafulla
Gemma Maymó, regidora de Cultura d'Altafulla
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla