Notícies
Foto: Castellers d'Altafulla
22 d'abril del 2022
Els Castellers d'Altafulla estrenen temporada a casa, en el marc de la Diada de Sant Jordi
La jornada es desenvoluparà diumenge a la plaça del Pou amb la participació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Cambrils
L'engranatge dels Castellers d'Altafulla ja fa setmanes que està en funcionament i aquest diumenge, en el marc de les celebracions de la Diada de Sant Jordi, es podran començar a veure els primers resultats dels assajos. La colla serà l'amfitriona d'una diada de la represa, que esperen que serveixi per anar agafant confiança i ritme després de la pandèmia.

El cap de colla dels liles, Pruden Moreno, ha explicat a Altafulla Ràdio que la colla ha estat treballant els castells de 6 i que compten en cartera amb quatre construccions possibles per tirar a plaça. Quan arribi la jornada i després també de l'assaig d'aquest divendres en descartaran una i apostaran per les que estiguin més apamades.

Si bé l'ús de la mascareta en exteriors ja fa setmanes que ha desaparegut pràcticament de les nostres vides i en interiors ja és, en general, prescindible, els castellers encara l'hauran de dur posada. Això és així segons les recomanacions de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, que ha enviat a les colles un protocol perquè el tinguin en compte en les seves actuacions. Des de la coordinadora es demana que es continuï fent ús de la mascareta , preferiblement FFP2, cada cop que es tanqui un castell, a la pinya, i en actuacions castelleres multitudinàries.

Un protocol que els liles estudiaran i aplicaran en les seves actuacions, segons ha explicat Moreno.

Els Castellers d'Altafulla, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Cambrils actuaran aquest diumenge a partir de la una del migdia a la plaça del Pou.
Pruden Moreno, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Pruden Moreno, cap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla