Notícies
Foto: Arxiu
25 d'abril del 2022
Montse Castellarnau: "La possibilitat de moció de censura és ferma i estem guanyant signants"
El principal grup a l'oposició a l'Ajuntament d'Altafulla assegura que cal un govern que reverteixi la situació de la platja
Alternativa Altafulla treballa per la consecució d'una moció de censura al govern municipal. Des del principal grup a l'oposició es mostren decebuts per l'esdevenir de la gestió municipal dels últims anys i en especial del pla de gestió de la platja, al que atribueixen l'estat en què es troba actualment aquest espai natural de la vila. Així mateix, acusen el govern de "deixadesa" per no haver aportat sorra per reforçar zones fràgils com la del Parc de Voramar, on aquest cap de setmana s'ha esfondrat parcialment el restaurant que du el mateix nom, l'històric establiment de Cal Vitali.

La portaveu de la formació, Montse Castellarnau, ha assegurat als micròfons d'Altafulla Ràdio que "la possibilitat de moció de censura és ferma" i que ja s'està parlant amb els grups de l'oposició i "guanyant signants" en aquesta proposta que es plantejaria davant un govern que es troba en minoria.

Des d'Alternativa s'insta a la resta de l'oposició formada també per Junts per Altafulla, PSC, Ara i el regidor no adscrit, Xavier Rofas, a posar-se d'acord malgrat les diferències d'ideari i programàtiques per una qüestió que asseguren que els uneix, revertir la situació en què es troba actualment la platja després dels temporals que han provocat danys destacats en el passeig de Botigues de Mar, on dos dels seus accessos van haver de ser tancats aquesta Setmana Santa perquè van quedar descalçats de la sorra i especialment, l'esfondrament parcial del restaurant Voramar.

Aquesta situació, explica, Castellarnau, ha estat la gota que ha fet vessar el vas i fer que la formació, que fins ara havia rebutjat la possibilitat d'unir-se o impulsar una moció de censura, ara l'hagi posat damunt la taula.

Tan Alternativa Altafulla com la resta de grups de l'oposició havien signat, prèviament a aquest últim succés a Voramar, una moció sobre la platja que havia de ser debatuda en el ple ordinari d'aquest dilluns. Ara, aquesta moció en què s'instava el govern municipal a crear un pla de xoc per l'espai natural, agafa més pes que mai. De fet, tots els grups tenen la intenció de centrar el debat d'aquest dilluns al vespre exclusivament en la platja i posposar la resta de punts de l'ordre del dia.
Montse Castellarnau, portaveu d'Alternativa Altafulla
Montse Castellarnau, portaveu d'Alternativa Altafulla
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla