Notícies
Foto: Arxiu
25 d'abril del 2022
El ple ordinari d'aquest dilluns a l'Ajuntament d'Altafulla preveu debatre l'aprovació del ROM i d'uns expedients de modificació de crèdit
Hi ha incertesa sobre si aquest ordre del dia es complirà a causa de la voluntat de l'oposició de centrar el debat en l'estat de la platja
Aquest dilluns 25 d'abril és dia de ple a l'Ajuntament d'Altafulla. La sessió té un caràcter ordinari i és la que correspon a l'abril. Amb aquesta premissa es parteix d'un ordre del dia en el qual destaca la proposta per aprovar un Reglament Orgànic Municipal, un ROM, amb el que actualment no compta la institució i del que cal dotar-lo. Es tracta d'una eina per regular diferents aspectes del funcionament del consistori, com ara la participació ciutadana o el vot telemàtic en els plens municipals.

Així ho explicava als micròfons d'Altafulla Ràdio el regidor d'Hisenda, Dani Franquès.

Franquès confiava comptar amb el suport de l'oposició per tirar endavant el ROM, ja que s'han integrat bona part de les propostes fetes per aquesta bancada. Amb tot, tant l'aprovació del ROM com de la resta de punts de l'ordre del dia, penja d'un fil, ja que no se sap tan sols si es podran debatre. De fet, des d'Alternativa Altafulla ja s'ha anunciat que en la sessió d'aquest dilluns no es permetrà que hi hagi cap altre debat que no sigui la situació de la platja i els últims esdeveniments que hi ha succeït, amb l'ensorrament de part del restaurant Voramar.

També en l'ordre del dia de la sessió d'aquest dilluns hi ha un altre tràmit important que es du a aprovació, com és la incorporació al pressupost de 139.000 euros provinents del romanent de tresoreria. Una incorporació en forma de suplements de crèdit i també de creació de noves partides.

De moment, però, hi ha incertesa sobre si tot plegat es podrà debatre en un ple ordinari que, previsiblement, de facto serà força extraordinari.
El ple es podrà seguir en directe a partir de les 20h a través d'Altafulla Ràdio, al 107.4 de la FM, la TDT, l'app per Android o www.altafullaradio.cat. També serà emès pel canal Youtube de l'Ajuntament d'Altafulla.
Dani Franquès, regidor d'Hisenda d'Altafulla
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla