Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de maig del 2022
Molinera: "On és el pla de xoc de la platja si ara diuen el mateix que nosaltres sobre l'aportació de sorra?"
Els republicans reconeixen haver obert La Violeta "expressament" per explicar què s'hi havia fet i contrarestar les "moltes mentides" que s'havien dit al respecte
La gestió de la platja d'Altafulla va ser una de les principals motivacions que van dur a la majoria de l'oposició a presentar una moció de censura per fer fora del govern a l'EINA i només un parell de dies després de fer-se efectiu el relleu al capdavant de l'Ajuntament d'Altafulla ja hi ha hagut els primers moviments al respecte, amb reunions amb Costes per part del nou govern.
Unes reunions que han portat el nou govern a anunciar que les aportacions de sorra a la platja es faran a finals de maig o principis de juny, tal com estava previst inicialment.

Aquestes afirmacions, no per inesperades, han encès els ànims dels republicans que han volgut deixar palesa la "coincidència" d'aquest posicionament amb la voluntat de l'anterior govern, és a dir, la de seguir les directrius de Costes i fer aportacions un cop finalitzin els temporals. És per això, que l'excoalcalde, Jordi Molinera, en una entrevista al programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa s'ha preguntat "on és el pla de xoc de la platja si ara diuen el mateix que nosaltres sobre l'aportació de sorra"

Tan Molinera com la seva companya al capdavant del govern sortint, Alba Muntadas, diuen tenir la consciència tranquil·la sobre la feina feta i s'han mostrat convençuts de fer una oposició "constructiva" deixant de banda els "atacs personals als quals han estat sotmesos especialment els últims mesos" i vetllant i "fiscalitzant" els projectes en marxa per tal que es duguin a terme.

En aquest sentit, han parlat del Casal La Violeta i han reconegut que la jornada de portes obertes la van fer "expressament" per explicar les actuacions fetes en la rehabilitació de l'espai i contrarestar "les moltes mentides" que s'han dit al respecte. Així mateix, volien demostrar que efectivament les butaques actuals són mòbils i permeten la polivalència de la sala.

Els republicans insisteixen en veure la moció de censura com una acció "electoralista" i han acusat també algunes veus de l'empresariat local i pertanyents a l'òrbita d'ATECA d' "intentar tenir influència política".

Tant Molinera com Muntadas han afirmat que repetiran com a candidats si bé encara no han aventurat ordres de la llista per a les municipals del 2023. Insisteixen, però, que "és allà on cal rebre el suport de la ciutadania i guanyar-se la possibilitat de governar".
Jordi Molinera, excoalcalde d'Altafulla
Alba Muntadas, excoalcaldessa d'Altafulla
Jordi Molinera, excoalcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es