Notícies
Foto: Arxiu
12 de maig del 2022
Surt a licitació el contracte dels serveis de neteja de diverses dependències municipals
El nou contracte arriba després que l’anterior s’hagués de rescindir per l’incompliment de l’empresa adjudicatària i que la Brigada assumís la tasca temporalment
L’Ajuntament d'Altafulla ha publicat la licitació del contracte per a la prestació del servei de neteja de diferents dependències municipals i de les escoles.

La durada del contracte serà de tres anualitats i es podrà ampliar en pròrrogues d’una anualitat, segons determina el plec de clàusules. Per tant, la durada màxima podria ser de quatre anualitats.

El pressupost base de licitació de la contractació és de gairebé 352.000 euros.

El termini per a la presentació d'ofertes és de 30 dies naturals des de l'’enviament de l’anunci de licitació al Diari Oficial de la Unió Europea (10 de maig de 2022), per tant, finalitzarà el 9 de juny de 2022.

Es tracta d’un nou contracte impulsat per millorar l’atenció de les diferents necessitats derivades de l’ús continuat de les dependències municipals amb una empresa externa que pugui fer front a aquesta demanda. Es tracta d’una fórmula que ja existia anteriorment però que va haver de resoldre’s de manera abrupta quan l’anterior adjudicatària, Tempo, va deixar de prestar els serveis contractats per un conflicte laboral intern.

Va ser el gener del 2020 quan es va decidir rescindir el contracte amb aquesta empresa que havia deixat de remunerar les seves treballadores. La situació es va fer insostenible i el consistori va optar per fer-se càrrec de la neteja dels edificis municipals a través de la brigada municipal fins poder licitar de nou el servei, com s’ha fet en els últims mesos i aquesta setmana s’ha fet pública l’oferta.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla