Notícies
Foto: Viu Lleure
13 de maig del 2022
La Nou de Gaià impulsa un nou espai jove per incentivar la participació dels adolescents a la vila
Era una demanda requerida per part del jovent i que s’ha fet realitat en col·laboració amb l’entitat altafullenca ‘Viu Lleure’
La Nou de Gaià compta des de fa un mes amb un nou espai jove. Situat a les antigues escoles bressol, la proposta té l’objectiu d’acompanyar els adolescents perquè s’impliquin en la participació del municipi mitjançant iniciatives i idees que es puguin dur a terme. Així ho ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio l’alcaldessa de la Nou De Gaià, Josepa Figueras.

La iniciativa d’aquest nou espai neix dels mateixos joves de la vila, que fa temps que demanaven un lloc en el qual desenvolupar els seus projectes. Per tal d’acompanyar-los i fer realitat les idees que tenen, el projecte compta amb la figura d’un dinamitzador juvenil.

El dinamitzador juvenil forma part de l’entitat altafullenca ‘Viu Lleure’, i rep el suport del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) i del consistori. Aquesta confiança i bona entesa fa que els resultats amb els joves siguin positius, segons les primeres conclusions que n’extreu l’alcaldessa, Josepa Figueras.

Tots els agents implicats treballen en xarxa per dur a terme les activitats que proposen els participants. Un exemple és ‘La llangonissada’, que se celebrarà aquest diumenge a les 14h. Es tracta de la primera proposta impulsada des de l’espai jove, i que ben segur servirà per a les següents propostes.
Josepa Figueras, alcaldessa de la Nou de Gaià
Josepa Figueras, alcaldessa de la Nou de Gaià
Josepa Figueras, alcaldessa de la Nou de Gaià
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es