Notícies
Foto: Ajuntament de Creixell
13 de maig del 2022
L’Ajuntament de Creixell crea una eina digital perquè els veïns reportin les incidències de la vila
L’objectiu de la iniciativa és agilitzar la comunicació entre les dues parts i donar una resposta ràpida i eficaç per part del consistori
L’Ajuntament de Creixell ha creat una eina virtual perquè els veïns i veïnes de la vila puguin informar d’aquells problemes i incidències que observen en els diferents racons del poble, i que siguin de competència municipal. Es tracta de ‘Creixell soluciona’, i permet una comunicació pràcticament instantània entre vilatans i consistori, i en conseqüència, una actuació ràpida i eficaç per part d’aquest últim.

Dins de ‘Creixell soluciona’, els usuaris trobaran una llista on s’especifiquen els problemes que es poden resoldre a través d’aquesta eina i els que no. Per informar d’una incidència només cal omplir un formulari a la part superior del web, o a l’apartat ‘Comunicar un problema’.

Per tal d’aportar la màxima informació que sigui possible, els veïns han d’apuntar el lloc i descriure el problema. També han de facilitar el nom, l’adreça de correu electrònic, i el telèfon per tal que l’Ajuntament s’hi pugui posar en contacte si és necessari.

L’eina també inclou diversos apartats on s’agrupen les diferents incidències segons l’estat en el qual es trobin: si s’han comunicat, si estan en procés de reparació, o si ja han estat solucionades. Els usuaris també poden obtenir més informació si cliquen sobre el nom de cada incidència.

Per tal de facilitar l’ús de ‘Creixell soluciona’, l’Ajuntament ha creat un tutorial, que es pot consultar a través del canal de Youtube: https://youtu.be/f89qNQfOlAs
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla