Notícies
Foto: Generalitat de Catalunya
13 de maig del 2022
Es presenta la nova UCI de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona
La creació d’aquest espai forma part del nou Parc Sanitari del centre, que compta amb un disseny modern i ergonòmic
La nova UCI de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona s’ha presentat aquest dijous 12 de maig en un acte que ha comptat amb la presència del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, la delegada territorial del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, i la directora dels serveis territorials de Salut a Tarragona, Dolça Cortasa.

La creació d’aquesta nova UCI forma part del nou Parc Sanitari Joan XXIII de Tarragona. Es troba ubicada a l’edifici ‘C’ de l’hospital i és la primera unitat (UCI1) del Servei de Medicina Intensiva (SMI) del nou hospital. Es tracta de la fase 1.1 del projecte, que consta de la construcció de 12 boxs i compta amb dispositius mèdics, de tractament i monitorització d’última generació.

El disseny de l’espai és modern i ergonòmic, tant per a usuaris com per a les famílies. L’estructura apropa el professional al pacient i preserva la seva intimitat. Compta, a més, amb grua integrada als sostres; possibilitat de diàlisi a tots els boxs; portes automàtiques; punts de treball davant del box; piques a cada dos boxs; i torres humides i seques.

Les obres de la UCI1 de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona han tingut una inversió d’obra de quasi 4 MEUR, i una inversió en equipament de més de 2 MEUR. Durant el mes de maig, la nova unitat acollirà usuaris de forma esglaonada.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es