Notícies
Foto: Generalitat de Catalunya
13 de maig del 2022
Es presenta la nova UCI de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona
La creació d’aquest espai forma part del nou Parc Sanitari del centre, que compta amb un disseny modern i ergonòmic
La nova UCI de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona s’ha presentat aquest dijous 12 de maig en un acte que ha comptat amb la presència del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, la delegada territorial del Govern a Tarragona, Teresa Pallarès, i la directora dels serveis territorials de Salut a Tarragona, Dolça Cortasa.

La creació d’aquesta nova UCI forma part del nou Parc Sanitari Joan XXIII de Tarragona. Es troba ubicada a l’edifici ‘C’ de l’hospital i és la primera unitat (UCI1) del Servei de Medicina Intensiva (SMI) del nou hospital. Es tracta de la fase 1.1 del projecte, que consta de la construcció de 12 boxs i compta amb dispositius mèdics, de tractament i monitorització d’última generació.

El disseny de l’espai és modern i ergonòmic, tant per a usuaris com per a les famílies. L’estructura apropa el professional al pacient i preserva la seva intimitat. Compta, a més, amb grua integrada als sostres; possibilitat de diàlisi a tots els boxs; portes automàtiques; punts de treball davant del box; piques a cada dos boxs; i torres humides i seques.

Les obres de la UCI1 de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona han tingut una inversió d’obra de quasi 4 MEUR, i una inversió en equipament de més de 2 MEUR. Durant el mes de maig, la nova unitat acollirà usuaris de forma esglaonada.
Social
Et recomanem
Festival Tarraco Viva a Altafulla
22 de maig a les 11:30h. a l'Era del Senyor i Parc del Comunidor
Més informació del programa d'activitats a www.altafulla.cat
Diada castellera de primavera
22 de maig a les 12:30h. a la plaça Martí Royo
Amb X. del Serrallo, Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla