Notícies
Foto: Altafujazz
16 de maig del 2022
L'Altafujazz es transforma en llibre multimèdia
'Retrospectiva d'un somni' és una petita història del festival de jazz d'Altafulla des del punt de vista dels seus protagonistes, al llarg d'11 anys d'existència
Els amants del jazz saben que tenen una cita cada últim dissabte de mes a Altafulla, però ara, a més, en podran gaudir així que ho desitgin en una altra dimensió, en un altre format. Es tracta d'un llibre recopilatori de les experiències viscudes a l'escenari de la pallissa de l'Era del Senyor, dels últims 11 anys. El temps en què Altafulla s'ha convertit en un referent dels artistes d'aquest gènere, segons ha relatat el responsable del cicle musical, Toni Pla, en el programa 'L'Hora Local' d'aquesta casa. Pla ha explicat que en el llibre hi trobarem les referències històriques als inicis del festival, i com Altafulla i en concret l'espai del Museu Etnogràfic el van captivar.

En el llibre es pot fer un recorregut per la trajectòria del festival a través dels ulls de qui n'ha estat protagonista, els músics que han passat per l'escenari altafullenc al llarg d'aquest temps. Uns músics que han explicat les sensacions de tocar en aquest espai i rebre un públic fidel i amant d'aquest tipus de música. Es tracta, com ha dit Pla, d'un recull de vivències, plasmades en cites textuals dels artistes.

A més del text, qui llegeixi el llibre podrà també escoltar la música d'aquests concerts gràcies a uns codis QR que el transportaran a les sonoritats de cada artista, a la sala de concerts recollida i íntima que és la pallissa de l'Era del Senyor i a les sensacions, també, del públic present.

El llibre 'Retrospectiva d'un somni' es presenta aquest dissabte 21 de maig al mateix escenari de l'Altafujazz, i a partir de les 20h. L'entrada és gratuïta i hi haurà maridatge de vins, delicatessen i música en directe.
Toni Pla, programador de l'Altafujazz
Toni Pla, programador de l'Altafujazz
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla