Notícies
Foto: Youtube Institut Ramon de la Torre
16 de maig del 2022
El curs d'Auxiliar de manteniment d'embarcacions esportives i d'esbarjo de l'Institut Ramon de la Torre estrenarà modalitat dual, amb pràctiques remunerades
La formació permet fer operacions auxiliars de reparacions d'elements estructurals i aparells, i protegir i embellir superfícies
La formació en Auxiliar de manteniment d'embarcacions esportives i d'esbarjo que s'imparteix a l'Institut Ramon de la Torre estrenarà l'opció dual per al pròxim curs 2022-2023. D'aquesta manera, esdevé pioner en aquesta modalitat, que consisteix a realitzar pràctiques remunerades en empreses del sector.

Com una nova titulació única a Catalunya, es va impartir per primera vegada el curs 2019-2020 com a programa de formació i inserció. L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha recordat que l'oportunitat d'impartir aquesta formació a Torredembarra va sorgir de la implantació d'un cicle formatiu de grau mig a Cambrils relacionat també amb la nàutica. A més, de les converses entre l'Ajuntament de Cambrils, els serveis territorials d'Educació de la Generalitat i el consistori de la Torre.

La competència general que atorga aquesta formació és la de realitzar operacions auxiliars de reparacions en elements estructurals i aparells, de protecció i embelliment de superfícies, tant en embarcacions esportives com d'esbarjo. Tot, a partir de les instruccions que es reben, l'observació de les normes de prevenció de riscos laborals i la protecció mediambiental corresponents.

La durada dels estudis és de 1.000 hores (1 curs acadèmic) eminentment pràctiques, de les quals 820 es realitzen al centre educatiu i 180 al centre de treball. Per accedir-hi, cal tenir un mínim de 16 anys i un màxim de 21, haver deixa't l'ESO sense obtenir el títol i no prosseguir en el sistema educatiu.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla