Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
17 de maig del 2022
El pressupost de l'Ajuntament de Torredembarra incorporarà 1,2 MEUR a través d'una modificació de crèdit
La nova aportació s'usarà per adequar els vestidors de la piscina vella, per equipaments informàtics i altres millores
El ple de l'Ajuntament de Torredembarra debatrà la modificació del pressupost municipal per un import total d'1.206.702,64 € mitjançant el suplement d'aplicacions pressupostàries ja existents i la creació de noves. Aquesta modificació es preveu finançar, principalment, amb 885.000 € provinents del romanent de tresoreria i de baixes d'altres partides, tal com ha explicat el regidor d'Hisenda, Josep Maria Guasch.

Entre les partides que se suplementen amb més dotació de la prevista inicialment, es troben l'adequació dels vestidors de la piscina vella amb 140.000 € més, equips i programes informàtics amb 133.100 €, la construcció i equipaments de la galeria de tir de la Policia Local amb 85.000 €, millores a la pista d'atletisme amb 50.000 €, nova gespa artificial del camp de futbol amb 50.000 €, i subvenció a la rehabilitació de comerços amb 20.000 €, entre d'altres.

Pel que fa a aplicacions pressupostàries de nova creació, es troben les obres de reforma del menjador de l'Escola l'Antina amb 50.000 €, la creació d'una aula d'informàtica a l'edifici de la Golfa amb 68.965,69 € o l'adequació de la nova nau de l'Arxiu Municipal amb 50.000 €.

La sessió ordinària del ple tindrà lloc aquest dijous, 19 de maig, a les 18 h, i altres punts que es tractaran estan relacionats amb la normativa municipal. En aquest sentit, es tractarà l'aprovació inicial de l'Ordenança per a la circulació de vehicles de mobilitat personal (VMP) i anàlegs, i de l'Ordenança sobre sorolls, vibracions i olors i del Mapa de capacitat acústica del municipi. També es debatrà l'inici de l'expedient per redactar una ordenança del servei de transport col·lectiu urbà.

En un altre àmbit, el ple debatrà l'aprovació de l'expedient i dels corresponents plecs que han de regir la contractació del servei de tractament de la fracció resta del rebuig dels residus municipals generats al terme municipal de Torredembarra.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla