Notícies
Foto: URV
17 de maig del 2022
Prop de 3.000 persones s'interessen pels estudis de la URV durant les Jornades de Portes Obertes
Les facultats i les escoles han mostrat les instal·lacions i han explicat els ensenyaments que es podran cursar el 2022-23
Fins a 3.000 persones, entre futurs estudiants i acompanyants, han visitat la Universitat Rovira i Virgili (URV) durant els tres dies de portes obertes que s'han fet el 19 de febrer, 1 d'abril i 14 de maig. Les dotze escoles i facultats han donat a conèixer els 59 ensenyaments de grau que oferiran el curs vinent, així com els equipaments on es du a terme la docència. Els alumnes de secundària i les famílies també han conegut els serveis i les instal·lacions de la universitat, i les activitats que tenen lloc als diferents campus de la mà d'estudiants i professorat.

De fet, alguns d'ells han participat en tallers i demostracions pràctiques, com les que aquest dissabte van oferir els estudiants que formen part de l'associació de robòtica, URBots. O els que integren l'equip URVoltage Racing, que es preparen per competir en un campionat universitari amb una moto elèctrica construïda per ells mateixos.

A més de visitar espais com ara les aules, els CRAI i els laboratoris, els futurs estudiants han conegut els plans d'estudis dels graus que pensen cursar, les pràctiques externes, les sortides professionals, les opcions de mobilitat a l'estranger, i altres qüestions pràctiques.

Algunes sessions informatives del 19 de febrer i del 14 de maig també es van fer a través de la plataforma MS Teams perquè fossin accessibles a totes les persones interessades. La gran majoria, però, van assistir a les portes obertes presencials: gairebé 3.000 persones, el 62,3% de les quals han estat alumnes i el 37,7% familiars, professors o altres acompanyants.

L'oferta completa de graus es pot consultar al web de la URV.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla