Notícies
Foto: Arxiu / Ajuntament de Creixell
17 de maig del 2022
Obert el termini per sol·licitar els Ajuts Individuals de Menjador per al curs 2022-2023
Les sol·licituds es poden presentar de forma telemàtica al centre docent o al Consell Comarcal del Tarragonès
El dilluns 16 de maig s'ha obert el termini per presentar les sol·licituds a la primera convocatòria dels Ajuts Individuals de Menjador (AIM) per al curs 2022-2023. Aquesta convocatòria restarà oberta fins el divendres 3 de juny.

Dins l'apartat d'Ensenyament de la pàgina web del Consell Comarcal del Tarragonès (CCT), els usuaris poden consultar les bases, els terminis, els models necessaris per a la tramitació d'aquests ajuts, així com la resolució dels mateixos quan sigui el moment.

Amb la finalitat d'agilitzar els tràmits, el Departament d'Ensenyament del Consell estableix dos models per tramitar les sol·licituds d'AIM: el model ordinari adreçat, entre altres, a alumnes que no van presentar la sol·licitud l'any passat; a aquells a qui se'ls hagués denegat l'ajut per manca de documentació; a aquells on els progenitors únicament disposen de passaport; a famílies separades o divorciades, ja sigui legalment o de fet; a famílies que han canviat el nombre de membres de la unitat familiar respecte el curs passat; o famílies amb alumnes en acolliment o tutela provisional.

D'altra banda, també es contempla el model abreujat, adreçat a alumnes que l'any passat ja van presentar la sol·licitud o alumnes de nova matrícula amb germans/nes que ja van presentar sol·licitud a la convocatòria del curs passat i que no es contemplen en el model ordinari.

En aquesta primera convocatòria, les sol·licituds es poden presentar de tres maneres: via telemàtica, a l'escola o a les dependències del Consell Comarcal del Tarragonès. En aquest darrer cas, cal demanar cita prèvia a http://tarragones.cat/cita-previa-1. També caldrà descarregar els models de la sol·licitud que cal emplenar i presentar a la corporació el dia i l'hora obtinguda.
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla