Notícies
Foto: Policia Local d'Altafulla
22 de juny del 2022
La Policia Local d’Altafulla es reestructura amb nous agents i promocions internes
El procés selectiu obert per urgència és a punt de finalitzar i es preveu que la plantilla rebi noves incorporacions a mitjans de juliol
La Policia Local d’Altafulla continua el procés d’estabilització i consolidació de la plantilla per dibuixar una estructura sòlida que s’adeqüi a les exigències que té un cos de seguretat d’una vila de més de 5.000 habitants. És per això que els moviments interns se succeeixen per encaixar totes les peces de la millor manera possible. Així, dos agents de la plantilla han promocionat a caporals i aquest juliol s’espera poder-ne incorporar un tercer provinent de l’exterior del cos. Ho ha explicat en aquesta emissora el caporal cap de la Policia Local, Jordi Gil.

Actualment està obert un procés selectiu a l’Ajuntament d’Altafulla per nodrir amb caràcter d’urgència una borsa d’agents de policia que puguin incorporar-se de manera immediata al servei. Es tracta d’una mesura que permetrà suplir dues baixes per trasllat que hi ha hagut al cos, com també alguna baixa laboral i una ampliació de plantilla. El caporal Jordi Gil en dóna més detalls.

Com és habitual, la Policia Local d’Altafulla comptarà també aquest estiu amb un reforç temporal d’agents destinats específicament a cobrir els serveis de la platja a causa de l’augment de la població que s’experimenta a la zona.
Jordi Gil, cap de la Policia Local d'Altafulla
Jordi Gil, cap de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Mercat: Art al Carrer
3 de juliol de 19:00h. a 23:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
Altacústic: Festival de Música Independent d'Altafulla
15 i 16 de juliol a la plaça de l'Església i a la plaça del Pou
Informació i venda d'entrades a www.altacustic.cat
Rutes teatralitzades amb el científic Martí i Franquès
Cada 3r dissabte de mes a les 11:30h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla