Notícies
02 d'octubre del 2014
Els alcaldes i el subdelegat es trobaran per parlar dels col•lapses a la N-340
La trobada està prevista per la setmana vinent
L'Ajuntament d'Altafulla va aprovar en sessió plenària i per unanimitat una moció per demanar la gratuïtat de l'autopista AP-7 entre Torredembarra i el Vendrell. L'alcalde, Fèlix Alonso, és conscient que el que sempre havia desitjat era desdoblar l'autovia A-7, com passa a la resta de la costa tarragonina. Però també sap que les circumstàncies econòmiques són complicades i que cal buscar “solucions immediates”.

Ja fa algunes setmanes, els alcaldes d'Altafulla, Torredembarra, Roda de Berà, Creixell i el Vendrell es van reunir i van acordar un text reivindicatiu conjunt. I ara són els diferents plens, a nivell municipal, els que li han de donar llum verda. “La setmana que tenim convocada una entrevista amb el subdelegat del Govern, Jordi Sierra. Potser vingui també el delegat de la Generalitat, Joaquim Nin”. Volen seure també amb el secretari d'estat, a qui anhelen expressar les seves queixes. “Hem demanat documentació per conèixer el volum de trànsit i la sinistralitat de la via, que serveixi com a suport als nostres arguments”, assenyala.

Els alcaldes asseguren que la seva intenció és anar amb plena voluntat negociadora, encara que també són conscients que no serà fàcil, tenint en compte que hi ha una empresa concessionària que voldrà que el seu negoci sigui rendible.

En el text conjunt, els alcaldes proposen instar a la finalització de l'autovia A-7, incorporant, a partir del punt on acaba el traçat actual, a l'autopista AP-7, i alliberant els peatges entre el Vendrell i Torredembarra per afavorir la seva ús i descongestionar així la N-340.

Els responsables municipals, a més de traslladar la petició a la Subdelegació, es posaran en contacte amb el Ministeri de Foment. Demanaran una entrevista per expressar directament aquesta necessitat. També ho traslladen als responsables la Generalitat.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb 'Realitat sonora'
5 de febrer a les 19:00h. a la sala Dansclas
Organitza: OilJazz
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme i al 977 65 14 26
10a Marxa dels Castells del Baix Gaià
6 de febrer a les 09:00h. des de les eres del Castell
Més informació a: www.marxacastells.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla