Notícies
13 de novembre del 2014
El guitarrista torrenc Jose Ángel Barrera presenta aquest dissabte el seu primer disc d’estudi, ‘El Rincón del Poeta’
El músic va ser entrevistat ara fa uns dies en el programa ‘El Patito de goma’, d’Altafulla Ràdio
El guitarrista torrenc José Ángel Barrera presentarà el proper dissabte 15 de novembre, el seu primer disc, ‘El Rincón del poeta’. Un treball discogràfic que reflecteix un llarg camí musical on, tot i haver tocat altres estils durant la seva carrera artística, hi predomina l'art flamenc. ‘Luz eterna’ és la peça triada per obrir el disc i és el primer senzill del treball. La cançó està dedicada al seu germà, que va morir quan el guitarrista era petit i que ha estat font d'inspiració i de força per a l'artista de Torredembarra. Segons paraules del mateix Barrera, el disc és sentiment, un àlbum carregat de força.

El treball ha estat enregistrat per Robert Revolbert i mesclat per Manuel Hernández (Algiva) a DraKoEstudios, i hi han col·laborat Gerard Marsal (flauta i saxo), Robert Revolbert (guitarra elèctrica), Juan Antonio Guerra (baix), Fernando Picón (percussió), Álex Loscertales (violí), Iván Ballester (“palmas”), Manuel Hernández-Algiva (mandolina, piano i veu).

La presentació oficial tindrà lloc el dissabte a les 10 de la nit a la sala Cal Maiam de Torredembarra. Ara fa uns dies, Jose Ángel Barrera va ser entrevistat als micròfons d’Altafulla Ràdio dins del programa ‘El Patito de goma’, produït i dirigit per Enrique Quero.


Escolta les declaracions de Jose Ángel Barrera.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla