Notícies
06 de juliol del 2015
Comencen els cursets de natació a la Piscina Municipal d’Altafulla
S’han establert quatre torns per inscriure’s, del 6 de juliol al 28 d’agost, i cada curset té un nombre limitat de places
La Piscina Municipal d’Altafulla ja es troba en total moviment i presenta l’activitat estiuenca de sempre. Fa uns dies es va inaugurar la nova temporada amb una festa d’inflables, tot un èxit, i aquest dilluns comença un altre gran símbol de cada estiu, els cursets de natació.

L’Ajuntament d’Altafulla, juntament amb el Consell Sectorial d’Esports, ha posat de nou en funcionament l’oferta d’activitats aquàtiques durant els mesos de juliol i agost. I aquest ventall se centra principalment en els quatre torns que s’ofereixen per aquests cursets, organitzats per quinzenes: el primer va del 6 al 17 de juliol, el segon, del 20 al 31, el tercer torn correspon als dies entre el 3 i el 14 d’agost, i el darrer comença el 17 i acaba el 28 d’agost.

Hi ha un màxim de places establert per cadascun dels quatre tipus de cursets, dividits per nivells, que tindran lloc aquest estiu. El curs per als més petits va adreçat a nens i nenes de 2 i 3 anys, amb horari de dos quarts de 5 a 5 o de 5 i cinc a dos quarts i cinc de 6 de la tarda, de dilluns a divendres. S’assigna un monitor per cada dos nens i els continguts són la familiarització amb el medi aquàtic, el desenvolupament psicomotor, flotació, propulsió i respiració bàsica. El màxim és de 6 nens per franja horària i el preu, de 42 euros.

Els cursets d’Iniciació I va adreçat a nens que no suren dins l’aigua, i les classes són de 45 minuts; de dos quarts menys 5 de 6 a dos quarts menys cinc de 6 i de dos quarts de set a un quart de 8. El màxim de nens per curset és de 10, el preu és de 48 euros i els continguts són flotació, propulsió i respiració independent, apnees, adaptació a l’aigua i jocs aquàtics. La iniciació II té el mateix horari, la única diferència és que va destinada a nens i nenes que sí surin a l’aigua i que el màxim d’inscrits per curset és de 12.

Finalment, el nivell superior és el III, per a nens menors de 10 anys que saben nedar, i el de perfeccionament i adults, a partir dels 10 anys sense límit d’edat. Seran dos cursets per franja horària, de dos quarts i cinc de 8 a 8 i 5. El màxim d’inscrits per grup és de 12 nens i 10 adults, però si no s’arriba a un mínim de 6 adults apuntats, el seu curset no es realitzarà. El preu és també de 48 euros. La inscripció i el justificant de pagament, per a tots els cursets, s’ha de remetre a l’Ajuntament.

És estiu. Ens ho fa saber el calendari, les temperatures, les vacances o els actes que tenen lloc en aquesta època de l’any. Però des d’aquesta setmana és més estiu, i l’explicació és ben senzilla. Els cursets de natació ja han arribat a la Piscina Municipal d’Altafulla.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla