Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
07 de juliol del 2015
Altafulla torna a mullar-se per l’esclerosi múltiple
La cita solidària tindrà lloc aquest diumenge 12 de juliol a les 12h, i enguany incorporarà un taller d’aquagym, i jocs i esports d’aigua
Altafulla ja ho té tot a punt per celebrar aquest diumenge 12 de juliol una nova edició de la campanya ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’. Una cita solidària ineludible en l’agenda dels altafullencs i altafullenques, que cada estiu se sumen a la causa i es capbussen de forma simbòlica per lluitar contra la malaltia. Més de 600 piscines d’arreu de Catalunya posaran els seus rellotges a l’hora per a les 12 del migdia en punt llençar-se a l’aigua de forma sincronitzada. La recaptació de les entrades anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple, impulsora de la iniciativa; així com també els diners que es recullin de la venda de marxandatge. Enguany el catàleg inclou tovalloles, samarretes, bosses, necessers, i gots amb dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés.

Més enllà de l’acte simbòlic, la principal novetat d’aquesta edició a la Piscina Municipal d’Altafulla seran el taller d’aquagym, i els jocs i els esports d’aigua, que oferiran els monitors del Parc de Salut.

Aquelles persones que no puguin participar en la jornada solidària del proper diumenge també poden col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple a través d’altres vies alternatives. Ho poden fer comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació; amb donacions online a www.fem.es, o mitjançant transferència bancària al número de compte ES54-2100-3419-4822-00018-424.

També existeix la possibilitat de convertir-se en voluntari puntual, regular, o del programa ‘Som cuidadors’, i s’ha d’emplenar un formulari al mateix portal web de l’entitat. També s’ofereix un document per fer-se soci amb una aportació que pot ser anual, trimestral o, mensual i de la quantitat que cadascú cregui adient.

A més, per segon any consecutiu, la Fundació ha decidit repetir l’aposta de l’oli del ‘Mulla’t’ que l’any passat va arribar per primera vegada als supermercats, sota la firma OleAurum. Olis de Catalunya cedeix un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple per cada ampolla d'oli venuda durant el mes de juliol sense cost afegit pel consumidor. Els supermercats que s'han sumat a la campanya i que vendran aquesta edició especial són Condis, Bon Preu-Esclat, Caprabo, PlusFresc, Sorli Discau, Valvi, El Corte Inglés i Carrefour.

Enguany, els cuiners Jordi Cruz i Carles Gaig, l’actor Abel Folk i la cantant Lucrecia, són els padrins de la iniciativa.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Eva Martínez, regidora d'Acció Social
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla