Notícies
Foto: Salvador Pou
07 de juliol del 2015
La BiblioMar d’Altafulla ofereix activitats ben diferenciades per cada dia de la setmana
Ja ha obert les seves portes, es troba al Parc de Voramar i el seu horari és de 17h a 20h
La rulot de la BiblioMar d’Altafulla està des del passat divendres en ple funcionament. Es mantindrà al parc de Voramar fins a finals d’agost, amb horari 5 a 8 de la tarda, de dilluns a divendres.

Aquest servei complementa l’activitat de la Biblioteca Municipal de les antigues escoles Teresa Manero, que, lluny d’aturar-se, manté el seu horari habitual també a les tardes, de 4 a 8. Rosalia Ciuró és la responsable del servei a la platja.

L’objectiu d’iniciatives com aquesta, que en el cas d’Altafulla és el tercer estiu que s’engega, va més enllà de promoure la lectura entre els més petits, sinó que l’apropa als espais més còmodes i d’oci com és el cas de la platja i planteja un ampli ventall d’activitats no només destinades als més joves.
Cada dia de la setmana serà diferent, per fugir de la monotonia, a la BiblioMar d’Altafulla, on a més de llibres i contes també es podran trobar diaris per llegir.

A Catalunya, són un total de 64 municipis que aposten per ubicar serveis de biblioteca a indrets amb activitat estiuenca, si bé és cert que només 5 corresponen a la platja. La gran majoria, gairebé una cinquantena, són bibliopiscines.
Rosalia Ciuró, responsable de la Bibliomar
Rosalia Ciuró, responsable de la Bibliomar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla