Notícies
Foto: Facebook Barcarola (Marc Plans)
03 d'agost del 2022
Els grups Barcarola i Vent Fort protagonitzaran la tradicional Cantada d’Havaneres a Altafulla
La plaça Consolat de Mar repeteix com a escenari de la cita d’aquest dissabte, en la qual l’Ajuntament oferirà un servei de transport gratuït per a la gent gran
Un dels actes més esperats de l’agenda de l’estiu pels amants de la cançó de taverna arriba, de nou, a Altafulla. Es tracta de la tradicional Cantada d’Havaneres, imprescindible en una localitat de mar. Serà aquest dissabte 6 d’agost a les 22h, a la plaça Consolat de Mar.

L’escenari de l’actuació és el mateix que l’any passat. Aleshores es va decidir canviar la ubicació, de la sorra a la plaça, per controlar l’aforament com a mesura de prevenció per la pandèmia. Enguany, amb plena normalitat, s’ha decidit repetir l’espai, i segons el regidor de Cultura, Hèctor López Bofill, la idea és consolidar-lo.

La Cantada d’Havaneres d’Altafulla comptarà, en aquesta ocasió, amb l’actuació de les formacions Barcarola i Vent Fort, que repeteix respecte al 2021. Després de la cantada, s’oferirà rom cremat a tots els assistents, que com cada any prepara el veí Pepe Caro.

Com és habitual, l’Ajuntament d’Altafulla oferirà un servei de transport gratuït d’anada i tornada per a la gent gran del municipi. Normalment, s’utilitzava el trenet turístic, però com està espatllat, es farà ús de l’autobús que l’ha substituït. El vehicle sortirà del carrer Traginers, cantonada amb carrer dels Safranars, a les 20.30h. La tornada s’emprendrà des de la plaça Consolat de Mar, aproximadament cap a les 00h.

Les persones interessades a fer ús del servei han de fer reserva prèvia a l’Oficina de Turisme. Ho poden fer presencialment a la plaça dels Vents en horari de dilluns a dissabte, de 10h a 13h, i de 17h a 20h, excepte els dimecres perquè l’espai està tancat. La gestió també es pot fer per telèfon al 977 65 14 26 en el mateix horari.
Hèctor López Bofill, regidor de Cultura
Hèctor López Bofill, regidor de Cultura
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla