Notícies
07 de juliol del 2015
Altafulla Ràdio participa aquest estiu al magazín 'País km0' de La Xarxa de la mà del periodista Eduard Virgili
El programa farà parada el 15 de juliol a Torredembarra, i el 10 d’agost a Altafulla
El magazín d’estiu 'País km0' s’ha estrenat aquest dilluns a les graelles de les emissores locals. La temporada passada, La Xarxa de Comunicació Local va apostar per un espai televisiu diari d'entreteniment, itinerant i en directe. Enguany repeteix i, a més, ofereix una versió radiofònica diferenciada del producte. Altafulla Ràdio se suma a la iniciativa, i ho fa de la mà del periodista Eduard Virgili.

El programa de ràdio s’emetrà fins el 24 de juliol sota la marca del magazín 'La tarda' en el seu horari habitual, de 4 a 7 de la tarda. Està dirigit per Anna Muñoz i presentat per Laura Alcalde. Serà a partir del 27 de juliol quan passi a dir-se 'País km0', i en aquest cas es podrà seguir d'11 del matí a 1 del migdia.

La ruta va arrencar aquest dilluns a La Pobla de Segur, i visitarà diferents municipis d’arreu del territori català. El Baix Gaià també serà protagonista de la programació de La Xarxa aquest estiu. La previsió és que el 15 de juliol faci parada a Torredembarra, i el 10 d’agost a Altafulla. Conformaran la programació entrevistes, reportatges i connexions en directe amb altres municipis per no perdre-li el pols a l'actualitat festiva de l'estiu.

A banda d’Altafulla Ràdio, també hi estan implicades les emissores de Canal Blau, Ona Codinenca, Ràdio Sant Esteve, Argentona Ràdio, Olesa Ràdio, Mataró Ràdio, El Prat Ràdio, Cugat.cat, Ràdio Silenci, Ràdio Vic, Ràdio Sant Sadurní, La Nova Ràdio, EMUN FM, FeM Girona, Ràdio Martorell, Ràdio Arenys, Ràdio Montblanc, Ràdio Vilafant, Ràdio Castellar, Ràdio Joventut de Masdenverge, La Veu de Sant Joan, i Ràdio Masquefa.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla