Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
04 d'agost del 2022
Entren en vigor les noves tarifes de la piscina municipal d’Altafulla a partir d'aquest dijous
Els nous preus no diferencien entre persones empadronades i no empadronades a la vila
La piscina municipal d’Altafulla compta des d’aquest dijous 4 d’agost amb les noves tarifes previstes des de l’equip de govern de l’Ajuntament, aprovades en el Ple corresponent al mes de juny, i ratificades en la sessió del juliol. És ara, però, amb l’anunci definitiu al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) quan s’ha fet efectiva la modificació de les taxes, que no diferencien entre persones empadronades i no empadronades a la vila com es produïa fins ara.

El regidor d’Hisenda, Francesc Farré, ha explicat que d’aquesta manera “es regularitza la situació de la piscina”, d’acord amb el “compliment de la llei de l’esport”, que dicta que no hi pot haver discriminació en la pràctica esportiva segons el lloc de residència.

L’edil ha remarcat que la piscina d’Altafulla “té la tarifa més baixa del Camp de Tarragona”, i que per aquest motiu es preveu mantenir-la. En aquest sentit, ha assegurat que les úniques diferenciacions que es podrien acceptar, obeirien a raons de situació social i econòmica, com fan alguns municipis. De moment, no és una qüestió que es plantegi aquí perquè, insisteix, el preu ja és econòmic de per si.

Amb les noves tarifes, les entrades, abonaments i bons familiars es diferencien entre dos grups. D’una banda, els menors o igual de 16 i majors o igual de 65 anys, jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional, i de l’altra, les persones que oscil·len entre els 16 i els 65 anys.

Pel que fa al primer grup, l’entrada diària els costarà 2 euros; l’abonament mensual, 15 euros; i l’abonament de la temporada, 25 euros. En el cas dels bons familiars, cada membre pagarà 7,5 euros per un mes, i 12,50 euros per l’estiu sencer.

Quant al segon grup, l’entrada diària s’ha fixat en 3 euros; l’abonament mensual, en 20 euros; i l’abonament per temporada, en 40 euros. En el cas dels bons familiars, cada membre pagarà 10 euros per un mes, i 20 euros per tota la temporada.

La tarifa per a grups d’associacions, entitats, casals, colònies i estades d’estiu el preu serà de 0,50 € (10 o més infants), i per a la concessió d’aquesta tarifa caldrà resolució del regidor d’Esports mitjançant acte administratiu. Els abonaments s’han de tramitar a la recepció de l’Ajuntament d’Altafulla, a la plaça del Pou, 1.

L’horari de la piscina és de dilluns a diumenge, d’11h a 15h, i de 16h a 20h. L’espai tancarà el 4 de setembre.
Francesc Farré, regidor d'Hisenda
Francesc Farré, regidor d'Hisenda
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla