Notícies
Foto: Cercle Artístic d'Altafulla
05 d'agost del 2022
Nova jornada de l’Art al Carrer del Cercle Artístic d’Altafulla aquest diumenge de 19h a 23h
Hi haurà taller per a infants i adults, una xerrada d’Isabel Ràfols sobre l’evolució de la representació del temps en l’art, i el concert de Carla Cruells Quartet
En el marc de les dues jornades repletes d’activitats per part de les entitats locals, i també el segon concert del FIM d’Altafulla, que ens espera aquest cap de setmana, el Cercle Artístic tindrà doble protagonisme. D’una banda, dissabte inaugura l’Exposició Col·lectiva al Museu Etnogràfic (19.30h), i de l’altra, diumenge organitza una nova edició de l’Art al Carrer.

Com en el mes de juliol, la proposta es farà en horari de tarda-vespre, de 19h a 23h, a la Pallissa de l’Era del Senyor. El president, Salvador Anton, ha assegurat que és una decisió encertada per minvar els efectes de la calor, i conseqüentment, que hi hagi més visitants i participants de la mostra, sigui per “compartir espais, obres o diàlegs amb els artistes”.

En la jornada de l’Art al Carrer d’aquest diumenge, les activitats començaran a les 19h amb el taller de pintura impartit per Brisa Alcántara i Araceli Osorio. És una proposta per a infants i adults, que es farà a la pineda que hi ha davant de l’era. El preu és de 5 euros per persona, i les inscripcions cal fer-les al correu electrònic artalcarreraltafulla@gmail.com.

A les 19.30h, la historiadora de l’art i docent Isabel Ràfols oferirà una xerrada sobre l’evolució de la representació del temps en el món artístic. I a les 21h hi haurà l’actuació musical habitual, que en aquesta ocasió anirà a càrrec de Carla Cruells Quartet amb les seves peces de jazz, bossa, soul, entre d’altres.

Com explica el president del Cercle Artístic, Salvador Anton, el concert que estava previst per a les 22h s’avançarà a les 21h per evitar que coincideixi amb el segon concert del FIM d’Altafulla.
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es