Notícies
Foto: Cercle Artístic d'Altafulla
05 d'agost del 2022
Nova jornada de l’Art al Carrer del Cercle Artístic d’Altafulla aquest diumenge de 19h a 23h
Hi haurà taller per a infants i adults, una xerrada d’Isabel Ràfols sobre l’evolució de la representació del temps en l’art, i el concert de Carla Cruells Quartet
En el marc de les dues jornades repletes d’activitats per part de les entitats locals, i també el segon concert del FIM d’Altafulla, que ens espera aquest cap de setmana, el Cercle Artístic tindrà doble protagonisme. D’una banda, dissabte inaugura l’Exposició Col·lectiva al Museu Etnogràfic (19.30h), i de l’altra, diumenge organitza una nova edició de l’Art al Carrer.

Com en el mes de juliol, la proposta es farà en horari de tarda-vespre, de 19h a 23h, a la Pallissa de l’Era del Senyor. El president, Salvador Anton, ha assegurat que és una decisió encertada per minvar els efectes de la calor, i conseqüentment, que hi hagi més visitants i participants de la mostra, sigui per “compartir espais, obres o diàlegs amb els artistes”.

En la jornada de l’Art al Carrer d’aquest diumenge, les activitats començaran a les 19h amb el taller de pintura impartit per Brisa Alcántara i Araceli Osorio. És una proposta per a infants i adults, que es farà a la pineda que hi ha davant de l’era. El preu és de 5 euros per persona, i les inscripcions cal fer-les al correu electrònic artalcarreraltafulla@gmail.com.

A les 19.30h, la historiadora de l’art i docent Isabel Ràfols oferirà una xerrada sobre l’evolució de la representació del temps en el món artístic. I a les 21h hi haurà l’actuació musical habitual, que en aquesta ocasió anirà a càrrec de Carla Cruells Quartet amb les seves peces de jazz, bossa, soul, entre d’altres.

Com explica el president del Cercle Artístic, Salvador Anton, el concert que estava previst per a les 22h s’avançarà a les 21h per evitar que coincideixi amb el segon concert del FIM d’Altafulla.
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla