Notícies
Foto: Companyia Elèctrica Dharma
05 d'agost del 2022
La Companyia Elèctrica Dharma celebrarà el seu 50è aniversari dins del programa de ‘L’Estiu a la Pedrera’ de Roda de Berà
Durant dècades va ser un dels grups més importants de la música catalana, pioners en la fusió de la música tradicional amb el jazz, el rock i la psicodèlia
L’Estiu a la Pedrera, que continua recollint èxits en la seva 7a edició, es prepara per acollir un dels plats forts de la temporada, el concert de la Companyia Elèctrica Dharma. Ha passat mig segle d’ençà d’aquell 20 de febrer de 1972 quan amb pantalons de campana i cabells llargs el grup es va estrenar al Casal de la Font d’en Fargues, al barri d’Horta de Barcelona, com a banda de folk rock.

El de la Pedrera de l’Elies és un dels escenaris escollits per la mítica banda per celebrar el seu 50è aniversari, en una gira commemorativa que es va iniciar el passat febrer al mateix local barceloní que els va veure néixer. El concert, durant el qual faran un repàs pels temes més mítics de la banda, se celebrarà aquest dissabte 6 d’agost, a les 22h.

Durant dècades va ser un dels grups més importants del panorama musical català, pioners en la fusió de la música tradicional del país amb el jazz, el rock i la psicodèlia. Amb una amplia trajectòria musical, diverses gires nacionals i internacionals, i 18 àlbums a les seves esquenes, van crear himnes que han passat a formar part de la memòria col·lectiva de tot un país.
Social
Et recomanem
24a Fira d'Artesans
Del 18 al 21 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a la zona de les eres
Organitza: Artesans d'Altafulla i Ajuntament d'Altafulla
35è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Del 4 al 24 d'agost a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Programa sencer i venda d'entrades a: www.altafulla.cat
Ruta teatralitzada amb el científic Martí i Franquès
25 d'agost a les 19:00h. des de l'Era de Ca l'Ixart
Informació i reserves: 977 651 426 i turisme@altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla