Notícies
08 de juliol del 2015
La Policia Local d'Altafulla engega una aplicació de seguretat amb els comerços del municipi
Es tracta d’una APP vinculada a cada establiment amb què la comunicació és directa i s’evita el col·lapse de les línies telefòniques
La Policia Local d’Altafulla ha engegat, amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla, un nou projecte de seguretat al municipi. Es tracta d’una aplicació informàtica que vincula els establiments comercials amb la seva ubicació, de tal manera que quan arriba l’avís, la Policia Local es pot posar en contacte amb ell i, si s’escau, desplaçar-s’hi. Un dels seus avantatges principals és que s’evita el col·lapse de les línies telefòniques, i es tracta d’una prestació pionera a Tarragona.

Hi ha un precedent al municipi a mode de prova pilot, i és que des de fa entre tres i quatre mesos existeix també un programa informàtic mitjançant el qual la gent gran pot notificar-los qualsevol incidència o inquietud i des de la Policia Local la truquen per conèixer la seva situació de primera mà.

Tots dos serveis són actualment operatius, un reforç per a la seguretat. Pel que respecta a l’àmbit dels comerços, ja s’han produït les primeres trucades i la valoració és positiva.

Des de la Policia Local hi ha la voluntat de, en un futur proper, ampliar aquest servei mitjançant l’aplicació del WhatsApp. Tot reforç és sempre necessari si parlem de seguretat.
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Àngel Fernàndez, sotsinspector de la Policia Local d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla