Notícies
08 de juliol del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla comença els treballs de manteniment als centres educatius de la vila
Les principals actuacions passen per la pintura de les instal·lacions, la jardineria, i la reposició d’aquells elements que s’han fet malbé per l’ús diari
L’Ajuntament d’Altafulla ja ha posat en marxa les tasques de manteniment i neteja als diferents centres educatius de la vila. L’ús diari dels materials i del mobiliari, així com dels lavabos, fa evident el desgast i el deteriorament a final de curs. Des de la regidoria d’Educació aprofiten l’aturada estiuenca per posar al dia les instal·lacions, reparar allò que s’ha fet malbé, realitzar treballs de conservació a les aules, i adquirir aquell material que fa falta de cara al mes de setembre, quan tornen a iniciar-se les classes.

La regidora Eva Martínez ha explicat que en el cas de les escoles, a la Portalada és la Brigada Municipal qui es fa càrrec d’aquestes tasques, però al Roquissar és una empresa externa qui s’encarrega del manteniment. També els treballs a l’Institut els realitza una empresa de manteniment, i la Brigada Municipal únicament s’encarrega de les actuacions que afecten la jardineria i la poda. Més enllà de treure les males herbes, al Roquissar els treballadors municipals també s’encarregaran de reposar el sauló del pati que s’ha fet malbé.

En el cas de la Portalada, el manteniment es fa en diferents fases. Les principals actuacions passen aquest estiu per la pintura de les aules de Cicle Inicial, l’adequació de la sala d’Informàtica, i la instal·lació de nou equipament a l’aula d’Anglès.

Pel que fa a les llars d’infants, les tasques se centren, principalment, en el manteniment general i la pintura de les instal·lacions. Al centre Francesc Blanch també es canviarà el terra d’una de les aules.

I quant a l’Escola d’Adults i l’Escola de Música, són moltes les persones que en fan ús al llarg del curs, i el manteniment ha de ser més intensiu que en altres centres.
Eva Martínez, regidora d'Educació
Social
Et recomanem
Concert d'Arpes
8 de desembre a les 12:30h. a l'Era del Senyor
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Inauguració de l'escultura en homenatge a Josep Sala
12 de desembre a les 13:00h. als Jardinets Josep Sala
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Anem a buscar el tió!
12 de desembre a les 17:00h.
Emissió pel canal YouTube de l'Ajuntament d'Altafulla
Exposició de pessebres
Fins el 6 de gener a la pallissa de l'Era del Senyor
Consulta horaris a: www.altafulla.cat