Notícies
Foto: Web Roger Mas
08 de juliol del 2015
Les entrades pel concert de Roger Mas al Festival Altacústic, l’únic de pagament de la mostra de música independent , ja estan a la venda
Es poden adquirir a un preu de 12 € a través de www.tarracoticket.cat. La mostra se celebrarà del 17 al 19 de juliol a la Vila Closa
Els fans de Roger Mas i la música independent ja poden adquirir les entrades pel concert que oferirà el diumenge 19 de juliol en el marc de la segona edició de l’Altacústic, el Festival de Música Independent i de Petit Format d’Altafulla. Es poden adquirir a un preu de 12 € de forma anticipada, i de 15 € en taquilla. La compra es pot realitzar a través de www.tarracoticket.cat. La resta de concerts tenen l’entrada lliure.

El certamen d’aquest any se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de juliol. Com a novetat destacada en aquesta segona edició és l’ampliació de la mostra a tres dies, “després de la gran acceptació del públic que va rebre en la seva primera edició”, tal i com ha manifestat el regidor de Cultura, Jordi Molinera. També en aquesta nova edició augmenta en número de grups les formacions que hi participaran sumant un total de deu: Nico Roig , Copa Lotus, Satèl·lit, Qu4rt Pr1mera, Nuria Graham, Ferran Palau, Pearson, Nyandú, Roger Mas, i Es Declivi (amb Joan Colomo, Mau Boada, d’Esperit!, i Joan Pons, d’El Petit de Cal Eril). A més, es dóna la particularitat que el grup Satèl·lit presentarà a casa seva el disc ‘Aeroports’. També presentaran disc Copa Lotus, Qu4rt Pr1mera, Núria Graham, Ferran Palau, Pearson, Nyandú.

El director artístic, Kike Colmenar, ha explicat que “la voluntat és consolidar el format i mantenir el model de festival”.

Els tres escenaris de la Vila Closa tornaran a ser les Escales de la Placeta, Escales del carrer Nou i Plaça del Pou. L’horari dels concerts serà a partir de les 8 del vespre i fins les 12 de la mitjanit durant els tres dies que s’allarga el certamen. El festival torna a comptar enguany amb el patrocini d’Estrella Damm i la col•laboració dels restaurants i bars del municipi. El pressupost és de 10.000 €.

La programació del festival es pot consultar a www.altacustic.cat o a la pàgina de Facebook Altacústic i a Twitter @altacustic.
Kike Colmenar, director de l'Altacústic
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla