Notícies
09 de juliol del 2015
La Piscina Municipal de Torredembarra amplia el seu horari aquest estiu
Ofereix serveis de socorrisme, de vestuaris amb armaris per guardar les pertinences personals, de bar i de venda de material aquàtic
L’onada de calor és el tema central a qualsevol conversa aquests dies. Ho és, per exemple, a la Piscina Municipal de Torredembarra, que s’estrena amb una ampliació d’horaris.

És la gran novetat d’enguany, i el d’aquests mesos serà de dilluns a divendres de 7 del matí a 9 del vespre, els dissabtes de 9 del matí a 9 del vespre i els diumenges de 10 del matí a 8 del vespre. Hi ha servei de socorrisme, de vestuaris amb armaris per poder guardar les pertinences personals i de bar per als usuaris a la guingueta de la piscina. A més. Es pot trobar a l’oficina un punt de venda de material aquàtic.

Hi ha moltes maneres d’accedir-hi. S’han posat a disposició dels usuaris entrades diàries, abonaments de 10 banys, carnets mensual, trimestral o anual. Enguany els carrils estaran senyalitzats amb sureres i banderoles, i els usuaris hauran de comprovar als cartells informatius de quin carril disposen, ja que n'hi ha uns destinats al bany lliure i esbarjo, altres per als cursets i campus d'entitats, i altres per als abonats.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla