Notícies
09 de juliol del 2015
L’Associació Mediambiental La Sínia convoca una reunió sobre la protecció de les tortugues babaues
La trobada tindrà lloc aquest dijous a les 19h a la Perla. Hi ha previst també un taller d’Hort Urbà aquest dissabte a càrrec de Joan Vives
L’Associació Mediambiental La Sínia d’Altafulla mostra una activitat molt intensa aquests dies. Una de les prioritats que tindrà aquest estiu és organitzar la xarxa de voluntaris que estan engegant per tal de vigilar la tortuga babaua a les platges tarragonines. Un projecte que en cap moment deixen en un segon pla.

De fet, l’Associació ha convocat a totes les persones que puguin estar interessades en prendre-hi part a una reunió informativa i organitzativa aquest dijous a les 7 de la tarda al Bar-Gelateria La Perla, on hi assistirà Alba Muntadas, coordinadora de la zona i regidora a l’Ajuntament d’Altafulla. Aquesta iniciativa es podrà veure a platja de la Móra, a la de Tamarit, a la d'Altafulla i a la zona del Vinyet.

El grup també organitza una altra activitat aquest cap de setmana, i és que aquest dissabte dia 11 a Cal Bofill, al barri marítim de Torredembarra, tindrà lloc el taller d'Hort Urbà. Serà a les 6 de la tarda. Un gran coneixedor del tema, Joan Vives, ensenyarà com fer d’un simple balcó un jardí comestible.
Anna Arall, responsable de Voluntariat
Anna Arall, responsable de Voluntariat
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla