Notícies
09 de juliol del 2015
L’Ajuntament d’Altafulla i la Comissió de Festes convoquen el segon concurs fotogràfic a la xarxa Instagram
El certamen s’iniciarà divendres 10 de juliol i finalitzarà el 20 d’agost. Les imatges hauran d’estar relacionades amb les activitats d’estiu
La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Alba Muntadas, i la Comissió de Festes han convocat el segon concurs fotogràfic a la xarxa Instagram. Les fotografies hauran d’estar fetes a Altafulla i incloure un element diferenciador i identificable del municipi que ajudi a donar-ne a conèixer els aspectes més rellevants. La temàtica de les imatges haurà d’estar relacionada amb les activitats d’estiu a la vila.

El concurs s’iniciarà divendres 10 de juliol i finalitzarà el dia 20 d’agost. Seran vàlides les fotografies des del dia de l’inici de la data del concurs fins al dia 20 d’agost, ambdós inclosos. Per participar en el concurs s’haurà de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa. Podran participar-hi totes aquelles persones físiques de 13 anys o més que no hagin estat implicades en la definició i/o preparació d’aquest concurs. Els participants hauran de posar títol a la fotografia, preferiblement identificatiu del lloc o esdeveniment fotografiat i etiquetar-la amb el hashtag #altagram.

Els participants hauran de publicar la foto a la xarxa Instagram mitjançant el seu usuari. Les fotografies no poden contenir ni fer referència a marques de tercers. No poden contenir material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu, incendiari o difamatori. Ha de tenir les autoritzacions necessàries de les persones que hi puguin aparèixer.

El guanyador obtindrà una càmera GoPro. El segon i el tercer classificat guanyaran un àlbum de la seva col·lecció d’imatges d’Instagram. El jurat designat per l’organització del concurs està format per professionals de la fotografia, de la imatge i de les noves xarxes socials. La resolució i el lliurament del premi es donarà a conèixer a la pàgina web de l’Ajuntament (www.altafulla.cat) el 25 d’agost. Les fotografies preseleccionades es podran exposar a Altafulla.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla