Notícies
Foto: Imatge d'arxiu
10 de juliol del 2015
El taller d’aquagym i els esports d’aigua, novetats de l’edició d’aquest diumenge del ‘Mulla’t’
La recaptació de la venda d’entrades i de marxandatge anirà destinada íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple
Els rellotges es tornaran a sincronitzar aquest diumenge a les 12 del migdia en més de 600 piscines d’arreu de Catalunya per celebrar una nova edició de la campanya ‘Mulla’t’, impulsada des de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Una cita marcada en vermell cada estiu a l’agenda de l’Ajuntament d’Altafulla, qui cada any se suma a la causa solidària. Com és habitual, la recaptació de la venda d’entrades anirà íntegrament a la Fundació, com també hi aniran destinats els diners de la venda de marxandatge.

Aquelles persones que no puguin participar en la jornada solidària del proper diumenge també poden col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple a través d’altres vies alternatives. Ho poden fer comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació; amb donacions online a www.fem.es, o mitjançant transferència bancària al número de compte ES54-2100-3419-4822-00018-424.

També existeix la possibilitat de convertir-se en voluntari puntual, regular, o del programa ‘Som cuidadors’, i s’ha d’emplenar un formulari al mateix portal web de l’entitat. També s’ofereix un document per fer-se soci amb una aportació que pot ser anual, trimestral o, mensual i de la quantitat que cadascú cregui adient.

A més, per segon any consecutiu, la Fundació ha decidit repetir l’aposta de l’oli del ‘Mulla’t’ que l’any passat va arribar per primera vegada als supermercats, sota la firma OleAurum. Olis de Catalunya cedeix un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple per cada ampolla d'oli venuda durant el mes de juliol sense cost afegit pel consumidor. Els supermercats que s'han sumat a la campanya i que vendran aquesta edició especial són Condis, Bon Preu-Esclat, Caprabo, PlusFresc, Sorli Discau, Valvi, El Corte Inglés i Carrefour.

La iniciativa consisteix en capbussar-se de forma simbòlica i nedar uns metres per lluitar contra la malaltia. En el cas de la Piscina Municipal d’Altafulla, a més, enguany la principal novetat seran el taller d’aquagym, i els jocs i els esports d’aigua, que oferiran els monitors del Parc de Salut.

La Fundació Esclerosi Múltiple va posar en marxa la campanya l’any 1994. Des d’aleshores, són cada cop més les iniciatives que se celebren al voltant de la causa arreu del territori. Enguany la intenció és arribar, fins i tot, a les xarxes socials, una de les vies de comunicació més utilitzades a dia d’avui. És per això que des de l’entitat volen omplir el Facebook, el Twitter i el Whatsapp de tot aquell que s’hi vulgui sumar amb la imatge del Mulla't, per tal de recordar que el 12 de juliol ens mullem per una bona causa.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla