Notícies
10 de juliol del 2015
‘Les Nostres Energies’, nova proposta del cicle de documentals del Cineclub Altafulla-Link
La projecció tindrà lloc aquest divendres a les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
‘Les nostres energies’ és la nova proposta que ha escollit la secció de Documentals del Cineclub Altafulla-Link. La del primer trimestre va arribar una mica tard, al mes d’abril, per la seva coincidència amb la celebració de la Setmana Santa; un fet que ha obligat a endarrerir la resta de sessions.

Aquesta segona projecció tindrà lloc aquest divendres a partir de les 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Es tracta d’un reportatge dirigit per Miquel Carrillo que pretén ser una denúncia de l'actual sistema energètic a Catalunya, tant des del punt de vista de la seva escassa sostenibilitat com de la seva concepció ademocràtica.

La producció també vol qüestionar la relació clientelar que existeix entre la població i les empreses que produeixen i comercialitzen l'energia, i la possibilitat de construir un nou model energètic, amb un visió molt més política i des d'una concepció participativa.

En aquesta ocasió, la projecció comptarà amb la presència de Sergi Saladié, professor de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i membre d’Enginyeria Sense Fronteres. Serà qui presentarà la sessió, i oferirà un col·loqui als assistents.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla