Notícies
10 de juliol del 2015
‘Les Nostres Energies’, nova proposta del cicle de documentals del Cineclub Altafulla-Link
La projecció tindrà lloc aquest divendres a les 20h a la Sala de Plens de l’Ajuntament
‘Les nostres energies’ és la nova proposta que ha escollit la secció de Documentals del Cineclub Altafulla-Link. La del primer trimestre va arribar una mica tard, al mes d’abril, per la seva coincidència amb la celebració de la Setmana Santa; un fet que ha obligat a endarrerir la resta de sessions.

Aquesta segona projecció tindrà lloc aquest divendres a partir de les 8 del vespre a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Es tracta d’un reportatge dirigit per Miquel Carrillo que pretén ser una denúncia de l'actual sistema energètic a Catalunya, tant des del punt de vista de la seva escassa sostenibilitat com de la seva concepció ademocràtica.

La producció també vol qüestionar la relació clientelar que existeix entre la població i les empreses que produeixen i comercialitzen l'energia, i la possibilitat de construir un nou model energètic, amb un visió molt més política i des d'una concepció participativa.

En aquesta ocasió, la projecció comptarà amb la presència de Sergi Saladié, professor de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i membre d’Enginyeria Sense Fronteres. Serà qui presentarà la sessió, i oferirà un col·loqui als assistents.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla