Notícies
Foto: Satèl·lit
10 de juliol del 2015
La formació altafullenca Satèl·lit presenta el seu disc ‘Aeroports’ el 15 de juliol a l’Heliogàbal, l’emblemàtica sala del barri de Gràcia
Joan Rubinat, Oriol Maymó, i Gerard Joan també presentaran el que esdevé el seu primer treball el 17 de juliol en el marc de l’Altacústic
L’agenda de les properes setmanes del grup altafullenc ‘Satèl·lit’ està ben atapeïda. La formació presentarà aquest mes de juliol el seu disc ‘Aeroports’, primer a Barcelona, i uns dies més tard, a Altafulla.

El proper dimecres 15 de juliol, el que esdevé el seu primer treball veurà la llum a l’emblemàtica sala de concerts del barri de Gràcia, l’Heliogàbal. Immersos en la gira de presentació d’aquest primer disc, Joan Rubinat, Oriol Maymó, i Gerard Joan desgranaran les cançons d’Aeroports en una de les sales amb més personalitat de Barcelona. L’actuació tindrà lloc a partir de dos quarts de 10 del vespre, i el preu de l’entrada serà de 6 euros per persona.

Dos dies més tard, el 17 de juliol, els altafullencs actuaran en el marc de l’Altacústic, el Festival de Música Independent i de Petit Format d’Altafulla. En aquesta ocasió el concert serà gratuït, i tindrà lloc a partir de les 10 de la nit a la plaça del Pou. Oriol Maymó ha expressat la seva satisfacció de poder actuar a casa.

Altres formacions que participaran en la segona edició de la mostra altafullenca seran Roger Mas, Nuria Graham, Nyandú, Qu4rt Pr1mera, Nico Roig, Ferran Palau, Pearson, Copa Lotus i Es Declivi.

‘Aeroports’ ofereix onze peces que es mouen al voltant del pop introspectiu, el que ja s’ha convertit en un segell de la banda, combinat amb lletres delicades i cuidades i un so potent que, des dels seus primers treballs, és la marca que defineix la seva trajectòria.
Oriol Maymó, membre de Satèl·lit
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades