Notícies
10 de juliol del 2015
La música de Nut Crakers sonarà aquest dissabte a Altafulla en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer
L’actuació tindrà lloc a partir de les 20h al Club Marítim
El programa d’aquest cap de setmana del Club Marítim d’Altafulla anirà més enllà de les activitats d’aigua. En aquesta ocasió s’endinsarà també en la música en directe. Les seves instal·lacions oferiran demà dissabte a partir de les 8 del vespre una concert a càrrec de la formació ‘Nut Crackers’.

El grup ja va ser al municipi ara fa uns anys en motiu de la celebració del seu cinquantè aniversari, i l’any passat hi va tornar amb un caire més solidari. Aquest estiu repeteix en aquesta vessant que torna a anar en benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). L’actuació de l’any passat va tenir lloc al Castell, i enguany es trasllada al Club Marítim. El que no varia és la seva música a ritme de jazz, blues, i rock amb cançons d’ahir, d’avui, i de sempre.

L’organització del concert compta amb el suport de l’Ajuntament d’Altafulla. L’entrada és gratuïta, i els assistents podran fer aportacions de manera voluntària en favor de la causa. En acabar, també podran gaudir d’un sopar a les mateixes instal•lacions.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla