Notícies
Foto: Generalitat de Catalunya
22 de setembre del 2022
L'Ajuntament d'Altafulla licita la contractació d'un Delegat de Protecció de Dades
Aquesta figura és obligatòria per a les administracions i vetllarà pel compliment del Reglament General de Protecció de Dades en les accions del consistori
La gestió de les dades de totes aquelles persones que interactuem amb empreses o administracions és, des de fa uns anys, una de les qüestions que consten en la llista de prioritats d'aquestes entitats. I l'Ajuntament d'Altafulla no és una excepció. És per això que des de l'àrea de Secretaria s'ha instat a fer l'adjudicació d'un contracte de serveis per tal de poder comptar amb el servei de delegat de protecció de les dades. Segons s'especifica en la documentació de la licitació, l'Ajuntament d'Altafulla, no disposa de mitjans ni recursos tècnics adients per disposar internament d'un Delegat de Protecció de Dades, motiu pel qual es contractarà un servei extern amb tercers.

És, de fet, una obligació del consistori comptar amb aquesta figura que haurà de conèixer i coordinar tot allò que pogués afectar en matèria de protecció de dades. Es tracta d'un perfil tècnic, però també legal, ja que vetllarà per donar compliment del Reglament General de Protecció de Dades. Aquesta persona determinarà i organitzarà les polítiques de protecció, els protocols en els tractaments de dades i assegurarà que tot es desenvolupi d'acord amb la normativa.

Serà també la persona de referència perquè els ciutadans que ho desitgin exerceixin el seu dret d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament, i per a qualsevol qüestió relacionada amb el tractament que l'Ajuntament d'Altafulla fa de les seves dades.

El pressupost base de licitació de la contractació, corresponent a la durada inicial del contracte (2 anys), és d'11.807,18 €. Si bé hi ha la possibilitat de prorrogar el contracte en dues anualitats més a raó de 5.900 euros cadascuna.

Al portal de Transparència de l'Ajuntament d'Altafulla es poden consultar les bases de la convocatòria i les clàusules que regiran la selecció de candidates amb requisits com la solvència econòmica i financera, amb una assegurança mínima de 150.000 euros per fer front a la responsabilitat civil i també la solvència tècnica i professional, entre altres requisits.

La presentació d'ofertes ja és oberta, fins al 6 d'octubre a les 10h.
Social
Et recomanem
Concert de gralles pels 50 anys dels Castellers d'Altafulla
10 de juny a les 20:00h. a l'Era de l'Ixart
Organitza: Castellers d'Altafulla
Torneig benèfic de Quidditch
10 i 11 de juny de 09:00h. a 17:00h. a l'estadi municipal
Més informació a: altafulla.cat
XXIII Nit de Bruixes
30 de juny i 1 de juliol de 18:00h. a 00:00h.
Més informació a: altafulla.cat
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es