Notícies
Foto: URV
22 de setembre del 2022
La URV acull la 9a conferència anual del Fòrum Europeu de Dret Ambiental
L'esdeveniment compta amb un centenar d'experts en dret ambiental per posar en comú com regular tots els àmbits relacionats amb el canvi climàtic
El Centre d'Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (URV) acull aquests dimecres i dijous la 9a conferència anual del Fòrum Europeu de Dret Ambiental, una organització que agrupa més de 700 experts internacionals. L'esdeveniment té l'objectiu de posar en comú propostes de millora per superar l'abordatge sectorial i, en conseqüència, generar avenços en la regulació de tot allò que afecta el medi ambient.

Fins a 110 acadèmics i tècnics especialistes d'institucions públiques i privades s'han trobat a la URV per intercanviar idees i coneixements per a l'abordatge dels problemes ambientals, des del punt de vista de les interseccions, les connexions i els conflictes entre règims jurídics.

L'elaboració de lleis de manera sectorialitzada fa que, sovint, no es tingui en compte l'afectació en altres àmbits fora d'allò que es regula. En qüestions complexes com l'emergència climàtica i ecològica és encara de major importància que la legislació tingui en compte tant les diferents branques del dret com els diferents àmbits científics sobre els que s'ha generat coneixement.

La Universitat Rovira i Virgili ha estat pionera en la introducció del dret ambiental en la formació dels futurs juristes. Va ser de les primeres a incorporar assignatures sobre la matèria en el grau en Dret i imparteix el primer i únic màster universitari en Dret Ambiental del sistema català.
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es