Notícies
Foto: Albert Jansà
13 de juliol del 2015
Capbussada unànime a Altafulla per l’Esclerosi Múltiple
Una cinquantena de persones es llencen a la piscina municipal i la recaptació supera els 750€
Altafulla s’ha tornat a sumar al Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Una cinquantena de persones s’han llençat a la piscina municipal en solidaritat a la fundació per celebrar aquest diumenge 12 de juliol una nova edició de la campanya. Una cita solidària ineludible en l’agenda dels altafullencs i altafullenques, que cada estiu se sumen a la causa i es capbussen de forma simbòlica per lluitar contra la malaltia. La recaptació ha superat els 750€ en total, entre la suma de les entrades i el marxandatge.

Més de 600 piscines d’arreu de Catalunya han posat els seus rellotges a l’hora per a les 12 del migdia en punt llençar-se a l’aigua de forma sincronitzada. La recaptació de les entrades anirà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple, impulsora de la iniciativa; així com també els diners que es recullin de la venda de marxandatge. Enguany el catàleg inclou tovalloles, samarretes, bosses, necessers, i gots amb dissenys de la il·lustradora Pilarín Bayés. Més enllà de l’acte simbòlic, la principal novetat d’aquesta edició a la Piscina Municipal d’Altafulla han estat el taller d’aquagym, i els jocs i els esports d’aigua, que han ofert els monitors del Parc de Salut. Sentim Eva Martínez, regidora d’Acció Social.

Tampoc hi van faltar representants municipals com el mateix alcalde Fèlix Alonso, i els regidors Marisa Méndez-Vigo, Jordi Molinera, Montse Castellarnau, Eva Martínez, i Alba Muntadas. Aquelles persones que no puguin participar en la jornada solidària del proper diumenge també poden col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple a través d’altres vies alternatives. Ho poden fer comprant algun dels articles que contribueixen a finançar els serveis de neurorehabilitació; amb donacions online a www.fem.es, o mitjançant transferència bancària al número de compte ES54-2100-3419-4822-00018-424. També existeix la possibilitat de convertir-se en voluntari puntual, regular, o del programa ‘Som cuidadors’, i s’ha d’emplenar un formulari al mateix portal web de l’entitat. També s’ofereix un document per fer-se soci amb una aportació que pot ser anual, trimestral o, mensual i de la quantitat que cadascú cregui adient.

A més, per segon any consecutiu, la Fundació ha decidit repetir l’aposta de l’oli del ‘Mulla’t’ que l’any passat va arribar per primera vegada als supermercats, sota la firma OleAurum. Olis de Catalunya cedeix un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple per cada ampolla d'oli venuda durant el mes de juliol sense cost afegit pel consumidor. Els supermercats que s'han sumat a la campanya i que vendran aquesta edició especial són Condis, Bon Preu-Esclat, Caprabo, PlusFresc, Sorli Discau, Valvi, El Corte Inglés i Carrefour. Enguany, els cuiners Jordi Cruz i Carles Gaig, l’actor Abel Folk i la cantant Lucrecia, són els padrins de la iniciativa.
Eva Martínez, regidora d'Acció Social d'Altafulla
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla