Notícies
14 de juliol del 2015
La Festa de la Mare de Déu del Carme arriba aquest dijous al Barri Marítim d’Altafulla
La celebració començarà a les 20h a la Platja i acabarà a les 21:30h amb la tradicional Cantada d’Havaneres i el rom cremat
El Barri Marítim d’Altafulla viurà aquest dijous un dels actes més esperats de l’any. Hi tindrà lloc la Festa de la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners, una de les celebracions més significatives dels mesos d’estiu.

A les vuit del vespre d’aquest dijous es produirà l’arribada a la Platja d’Altafulla de la Mare de Déu i la celebració de l’habitual missa, i a tres quarts de nou del vespre començarà, segons l’horari previst, la cèlebre processó cap a l’església de Santa Maria, un dels grans moments de la Festa.

A un quart de deu del vespre tindrà lloc el cant de la Salve i la imposició d’escapularis, i la celebració posarà el punt i final amb un dels moments més emotius sense cap mena de dubte, amb el grup Bonanova, la cantada d’Havaneres i el tradicional rom cremat.

Aquest dijous, la Verge del Carme serà la protagonista d’un dels dies més esperats i emotius al Barri Marítim d’Altafulla. Els actes són organitzats per la Perròquia de Sant Martí, i hi col·laboren el Club Marítim d’Altafulla i l’Ajuntament del municipi.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades