Notícies
15 de juliol del 2015
Gemma Maymó porta a la Bibliomar d’Altafulla el conjunt de contes “Els colors i els sentiments” aquest dijous
Cada dijous de juliol i agost té lloc aquesta activitat a les 18hal parc de Voramar, i és la principal novetat del servei per aquest estiu
La BiblioMar d’Altafulla està funcionant a un bon ritme en les seves primeres setmanes d’activitat aquest estiu. La principal novetat que presenta enguany va adreçada als més petits, i és que cada dijous, a les 6 de la tarda, el protagonisme correspon a un contacontes sota els pins del Parc de Voramar, a la zona del Fortí.

Aquesta iniciativa va donar el tret de sortida el passat dia 9 de juliol, quan la Pepi Miró va apropar als més petits les darreres aventures del Pepito. Aquest dijous 16, qui agafa el relleu és l’altafullenca Gemma Maymó, que portarà a la BiblioMar “Els colors i els sentiments”, un conjunt de breus contes sobre aquestes temàtiques amb la intenció de fer partícips els assistents, de comptar amb un públic actiu que interactuï i s’endinsi a la història.

El proper dijous 23 es parlarà amb accent anglès per explicar la història “Kids and us”, i el darrer dijous de juliol, el dia 30, tornarà a ser la Gemma Maymó qui protagonitzi aquestes activitats de contacontes per als més joves.
Gemma Maymó, contacontes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla