Notícies
Foto: Altafulla Bloc
15 de juliol del 2015
Els Castellers d’Altafulla volen portar dos castells de 7 a la Diada de La Riera
Tindrà lloc aquest dissabte a les 6 de la tarda, i també hi participaran els Xiquets de Tarragona i la Colla Jove dels Xiquets de Valls
Els Castellers d’Altafulla ja estan preparats per un altre cap de setmana intens. Aquest dissabte a les 6 de la tarda, els liles seran a la Plaça de l’Ajuntament de La Riera de Gaià. Després de la gran actuació que van quallar a la Diada de les Cultures a la Plaça del Pou d’Altafulla, aquest cap de setmana faran la seva segona aturada al que anomenen “Baix Gaià Tour”.

L’objectiu dels liles de cara a aquesta cita és portar a plaça dos castells de 7, una fita que esperen assolir i per la qual només cal garantir que tindran prou gent per omplir la pinya. Abans de la Diada, divendres a les nou de la nit tindrà lloc al local de l’entitat, a l’Era de l’Ixart, el darrer assaig previ on s’acabaran de polir els darrers detalls.

Els camises liles tenen també ben definit el seu calendari de cara a les properes setmanes. El 25 de juliol organitzaran la Diada d’Estiu a la Plaça dels Vents, el 31 d’aquest mes seran a Sant Vicenç de Calders i l’1 d’agost a la Festa Major de La Móra.

El fenomen casteller està mostrant viure actualment un molt bon moment. Prova d’això és que una de les intencions de la colla és fomentar a través d’aquest món un nou tipus de turisme per al municipi. Després de l’exitosa Diada de les Cultures, els Castellers d’Altafulla volen mantenir ben als el llistó en les seves properes cites.
Jean Segovia, president dels Castellers d'Altafulla
Jean Segovia, president dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla