Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
28 d'octubre del 2022
Aportació de sorra, arranjament del passeig i projecte de Voramar al Canyadell, entre les previsions per a la platja d’Altafulla
Són algunes de les qüestions tractades en una trobada entre l’Ajuntament d’Altafulla i responsables i tècnics de Costes
Abans d’iniciar la temporada turística, abans de Setmana Santa, hi haurà una nova aportació de sorra a la platja d’Altafulla que haurà de ser gestionada per la direcció general de Costes de l’Estat i l’Ajuntament. Aquesta aportació promesa per l’ens estatal cal que es concreti d’on provindrà, una de les opcions seria des del Port de Torredembarra, com ha apuntat la regidora de Medi Ambient d’Altafulla Marisa Méndez-Vigo. Amb tot encara no es poden confirmar calendaris ni donar massa concrecions d’accions futures per “no fer volar coloms”, diu la primera tinent d’alcaldia, que també afirma que s’informarà d’aquestes qüestions tant als grups del plenari com a la ciutadania.

Una altra de les previsions d’actuació a la platja passa per l’arranjament del passeig marítim de Botigues de Mar, molt malmès pels últims temporals i aiguats. Tampoc en aquest sentit hi ha calendari d’actuacions però sí s’apunta a una actuació prèvia a l’inici de l’activitat turística de l’any vinent.

Entre cella i cella de l’equip de govern municipal també hi ha la creació d’un projecte de millora pel tram de litoral que abraça des del parc de Voramar fins a la platja del Canyadell, un projecte que, en aquest cas, dependria del vistiplau del plenari i de comptar amb recursos per, en primer terme, redactar el projecte.

Aquestes són algunes de les qüestions que es van tractar en una nova reunió entre representants de l’Ajuntament d’Altafulla com la mateixa Marisa Méndez-Vigo i l’alcaldesssa, Montse Castellarnau, amb el responsable de Costes a Tarragona, Antoni Espanya, i tècnics d’ambdues administracions. Les concrecions sobre possibles acords presos, però, no han transcendit.
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Medi Ambient d'Altafulla
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Medi Ambient d'Altafulla
Marisa Méndez-Vigo, regidora de Medi Ambient d'Altafulla
Social
Et recomanem
Conferència 'Inundabilitat d'Altafulla: La Rasa i Baix a Mar'
Divendres 10 de febrer, a les 19:00h, a la Sala Teresa Manero
Organitza Centre d'Estudis d'Altafulla
Visita als Munts 'La vida de les elits vora Tàrraco'
Diumenge 12 de febrer, d'11 a 12:30h, Vil·la romana dels Munts
Organitza Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca