Notícies
Foto: Turisme d'Altafulla
28 d'octubre del 2022
Bones previsions d'ocupació a Altafulla durant el pont de Tots Sants
Des de la patronal empresarial local asseguren que la temporada d'estiu ha estat positiva malgrat acusar l'estat de la platja i l'avançament del curs escolar
Aquest cap de setmana en el que ja tenim posat peu i mig es presenta com una oportunitat per molts de passar més de dos dies seguits de descans gràcies al pont de Tots Sants. I a Altafulla és, alhora, una oportunitat per tenir comerços, restauració i allotjaments ben oberts i, si pot ser, plens. Aquesta és la previsió que en fan des de l'Associació Turística d'Empresaris i Comerciants d'Altafulla (ATECA), que confien a mantenir la tònica que se segueix al municipi els caps de setmana, és a dir, que "quan la gent té dies lliures i pot desplaçar-se, ve". Altafulla continua sent un pol d'atracció de visitants tot i la temporada baixa en què ens trobem i aquest impàs de temps entre el final de l'estiu i les celebracions nadalenques. Així ho ha expressat el president d'ATECA, Josep Maria Lloret en una entrevista al programa 'Hora Local'.

Si bé Lloret apunta que aquest pont podria ser ja el tancament definitiu de la temporada estival, i més tenint en compte les temperatures que tenim, el cert és que l'estiu es va acabar ja fa setmanes amb un avançament escolar que no va ser precisament favorable als interessos de l'empresariat turístic. Malgrat això, el president de la patronal, considera que la temporada ha estat bona, amb nivells d'ocupació alts i una despesa registrada també elevada.

Lloret recorda igualment que "la platja no ha estat en bones condicions per rebre els visitants enguany" i que "ja fa alguns anys que això passa" . Igualment, insisteix que "si no es prenen mesures els turistes canviaran la seva destinació, a curt temps", ja que aquest espai és un motor dinamitzador de la vila molt important i cal tenir-lo "impecable".
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Josep Maria Lloret, president d'ATECA
Social
Et recomanem
Conferència 'Inundabilitat d'Altafulla: La Rasa i Baix a Mar'
Divendres 10 de febrer, a les 19:00h, a la Sala Teresa Manero
Organitza Centre d'Estudis d'Altafulla
Visita als Munts 'La vida de les elits vora Tàrraco'
Diumenge 12 de febrer, d'11 a 12:30h, Vil·la romana dels Munts
Organitza Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca