Notícies
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
28 d'octubre del 2022
Roda de Berà celebrarà una fusió de les festes de la Castanyada i el Halloween
L'Ajuntament s'adapta a les noves tendències sense oblidar les tradicions del país, i un dels plats forts és el passatge del terror a les Monges
El dilluns vinent 31 d'octubre, Roda de Berà viurà una tarda i nit terrorífiques amb la festa CastaHalloween. Des de fa dotze anys, l'Ajuntament s'ha adaptat a les noves tendències festives que van arribar dels Estats Units i que fan gaudir a la canalla, els qui aprofiten l'ocasió per a disfressar-se de personatges terrorífics i fruir. Tot i això, el consistori manté la tradició de la Castanyada, i ha preparat un espectacle que fusionarà ambdues festes.

La cita s'iniciarà a les 17h, a la plaça de la Sardana, amb un pintacares a càrrec de Susanita Pinceles i un berenar infantil gràcies a la col·laboració de les empreses Pastisart i McDonald's. Mitja hora més tard començarà l'espectacle infantil fusió, a càrrec d'en Marc Oriol.

Les tan esperades caixes terrorífiques del 'trick or treat', que no s'hi havien pogut celebrar des d'abans de la pandèmia, començaran a les 18.30h. Els infants més valents i agosarats passaran per un recorregut de caixes dins de les quals, introduint la seva mà, hauran d'esbrinar quin element hi contenen com, per exemple, mocs de zombi, cervell de mòmia, o dits de monstre. A canvi, rebran una bossa de llaminadures.

El plat fort de la festa arribarà a partir de les 20h. El casal de les Monges acollirà el reeixit Passatge del terror, organitzat pel Punt d'Informació Juvenil amb actors professionals de la companyia Funeral Creations. L'entrada és gratuïta i no s'aconsella als menors de 12 anys. El passatge, que anys enrere ha aplegat la participació de més de 500 persones, romandrà obert fins a les 23h.
Social
Et recomanem
Conferència 'Inundabilitat d'Altafulla: La Rasa i Baix a Mar'
Divendres 10 de febrer, a les 19:00h, a la Sala Teresa Manero
Organitza Centre d'Estudis d'Altafulla
Visita als Munts 'La vida de les elits vora Tàrraco'
Diumenge 12 de febrer, d'11 a 12:30h, Vil·la romana dels Munts
Organitza Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca