Notícies
Foto: Ajuntament de Torredembarra
31 d'octubre del 2022
Inscripcions obertes per a formar parelles lingüístiques que practiquin català a Torredembarra
L'èxit d'aquesta iniciativa és que, d'una manera desinteressada i gratuïta es fomenta la pràctica quotidiana, real i distesa de la llengua
Obertes les inscripcions per a participar en la segona edició del Voluntariat per la Llengua a Torredembarra, consistent a formar parelles lingüístiques entre persones catalanoparlants, que fan de voluntàries, i persones no catalanoparlants que tinguin interès a practicar el català, que fan d'aprenents. Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia, hora i lloc de trobada, amb modalitat presencial o virtual. En definitiva, es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

La clau de l'èxit d'aquesta iniciativa està en el fet que, d'una manera desinteressada i gratuïta es fomenta la pràctica quotidiana, real i distesa de la llengua. També s'afavoreix l'intercanvi personal, cultural i cohesionador entre les persones que hi participen.

Les persones interessades s'hi han d'inscriure mitjançant el formulari que trobaran al següent enllaç: https://www.vxl.cat/participa-hi

A més, el 30 de novembre, a les 18h, a Cal Maiam (c/ Santa Rosalia, 38) tindrà lloc la presentació de les parelles lingüístiques, es lliurarà el material i s'iniciarà la segona edició del programa a Torredembarra.

El Voluntariat per la Llegua és un programa del Consorci per la Normalització Lingüística i compta amb el suport de l'Ajuntament de Torredembarra.
Social
Et recomanem
Conferència 'Inundabilitat d'Altafulla: La Rasa i Baix a Mar'
Divendres 10 de febrer, a les 19:00h, a la Sala Teresa Manero
Organitza Centre d'Estudis d'Altafulla
Visita als Munts 'La vida de les elits vora Tàrraco'
Diumenge 12 de febrer, d'11 a 12:30h, Vil·la romana dels Munts
Organitza Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla
Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a https://lavioleta.sacatuentrada.es/ca