Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
02 de novembre del 2022
L'Ajuntament d'Altafulla s'adhereix oficialment al conveni per crear el nou organisme turístic del Baix Gaià després del vistiplau del Ple
La sessió d'octubre aprova també el nou reglament per permetre als treballadors municipals fer les seves tasques des de casa dos dies a la setmana
En el ple ordinari d'octubre, celebrat aquest dilluns, s'ha posat sobre la taula el document definitiu que, ara sí, ha de servir de llançadora per al nou ens jurídic de turisme del Baix Gaià. Es tracta del conveni que ha de permetre als pobles de la subcomarca, encapçalats pels territoris més turístics, establir-se com una entitat jurídica de ple dret per tirar endavant diferents accions conjuntes en matèria de promoció turística i activitat comercial a la zona nord del Tarragonès. I fer-ho de manera desvinculada de les directrius del Consell Comarcal o de la Diputació de Tarragona, cosa que ha de permetre, segons ha explicat el regidor de Turisme d'Altafulla, Jaume Sánchez, donar agilitat a les accions que es vulguin dur a terme.

En la mateixa línia s'ha pronunciat l'exregidora de Turisme, Natalia Sanz, representant d'ARA Altafulla.

Aquest conveni ha comptat amb el suport unànime de tots els representants de la Corporació. De la mateixa manera que ho ha rebut el nou reglament de teletreball per al personal de l'Ajuntament d'Altafulla. En aquest cas, un cop escoltades les explicacions de l'alcaldessa i de la secretària, els grups han valorat positivament aquest document que beu de regulacions d'administracions superiors i que incideix en la conciliació personal i laboral dels treballadors alhora que s'emmarca en la digitalització de l'administració local.

L'aprovació d'aquest reglament cobreix el funcionament que de fet ja ha adoptat el consistori amb alguns dels seus treballadors, principalment personal administratiu, per permetre que aquests puguin treballar des de casa dos dies a la setmana, els dilluns i els divendres.
Jaume Sánchez, regidor de Turisme d'Altafulla
Natalia Sanz, portaveu d'Ara Altafulla
Social
Et recomanem
Concert del cicle Altafujazz amb Xavi Díaz Grup
1 d'abril a les 20:00h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz
Art al carrer: mercat d'art d'Altafulla
2 d'abril a partir de les 10:00h. a l'Era del Senyor
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla
VI Pleamar Vintage Market
8 i 9 d'abril al parc de Voramar i entorns
Organitza: Associació Cultural Pleamar
Agenda Cultural i Programació a la sala La Violeta
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Entrades disponibles a: lavioleta.sacatuentrada.es