Notícies
Foto: Trampes de zorros
02 de novembre del 2022
L'obra 'Trampes de zorros' de l'altafullenc Joan Maria Vidal enceta la programació de novembre a la Violeta d'Altafulla
Encara hi ha entrades disponibles per la sessió d'aquest dissabte d'una proposta que està rodant per arreu i podria arribar, fins i tot, a Mèxic
La Violeta torna a obrir les seves portes a una obra de teatre i ho fa amb una producció local per encetar el mes de novembre, dins la programació de tardor del recinte. 'Trampes de zorros' aterra a Altafulla després d'haver recorregut ja alguns escenaris de la contornada i de tot el país, assolint també reptes destacats com la selecció per participar en el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (FITAG), on va rebre el beneplàcit del públic que la va veure.

Es tracta d'una obra de teatre escrita per l'altafullenc Joan Maria Vidal, amb un sol actor dalt de l'escenari, el mateix Vidal, que interpreta diferents papers. La peça està dirigida per la també dramaturga i actriu veïna d'Altafulla Mònica Pérez. Tot queda a casa, doncs, en aquesta proposta que arribarà a la Violeta aquest dissabte 5 de novembre a les 20h i per a la que encara queden entrades.

Joan Maria Vidal, fa una breu ressenya de l'obra i convida els veïns de la vila a assistir a un espectacle de qualitat i fet per professionals de casa.

'Trampes de zorros', se'ns presenta com un thriller amb tocs d'humor que narra la història d'un escriptor que es retira a la muntanya per acabar el seu llibre. Tot i haver quedat aïllat, s'adona que no està sol, comparteix refugi amb 4 persones més, que no pot veure i, a més, una d'elles el vol matar. Un plantejament que Vidal assegura que agradarà al públic que vagi a la Violeta aquest divendres. Igualment, ha anunciat que s'està treballant en la possibilitat de creuar l'oceà i que 'Trampes de zorros' arribi a Mèxic, amb una petita adaptació, tenint en compte també que l'obra combina el català i el castellà.

Aquesta nova proposta teatral que acull la Violeta dissabte, coincideix en el temps amb l'inici de la Festa Major de Sant Martí i encara hi ha entrades disponibles a la venda al web www.lavioleta.sacatuentrada.es, a la màquina infotactile de la plaça del Pou i a l'Oficina de Turisme.
Joan Maria Vidal, actor i dramaturg altafullenc
Joan Maria Vidal, actor i dramaturg altafullenc
Social
Et recomanem
Festival Altacústic
19 i 20 de juliol a la plaça de l'Església i la plaça del Pou
Programa complet a: www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
20 de juliol a les 11h davant del Parc de Voramar
Bases del concurs i inscripcions a: www.altafulla.cat
MNACTEC Bus
26, 27 i 28 de juliol al carrer Atzavares
+ info i reserves a: mnactec.cat/ca/exposicio-detall/mnactec-bus
Agenda Cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla